2777
2789

رشتم انسانیه 

یه مشاور خوب میخوام که قیمتش مناسب باشه

دانشجو هم نباشهه

بتونم این سه ماهو باهاش پیش برم قبول بشم

اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

کسی که واقعا نتیجه دیده باشید ازش 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مشاور تحصیلی ام ولی واقعا تا زمانی ک خودت نخونی نمیتونی انتظار معجزه از مشاور داشته باشی

من از تابستون کم و بیش خوندم 

ولی جدی نه

الان می‌خوام بخونم 

کمتر از سه ماه وقت دارم

میرسم بنظرتون ؟ با یه هوش معمولی

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

هدفت چیه؟  دانش آموزی یا پشت کنکوری؟

دانش آموز

فرهنگیان

تراز گزینه دو ۷۳۰۰ و این حدودا 

البته بدون خوندن انقده هیچوقت کامل به بودجه بندیش نرسیدم

تابستون که یبار کامل خوندم به غیر عربی ۷۸۰۰ شد 

دانش آموز فرهنگیان تراز گزینه دو ۷۳۰۰ و این حدودا  البته بدون خوندن انقده هیچوقت کامل به بود ...

اگ برنامه ریزی اصولی داشته باشی احتمالش هست بتونی 

البته بنظرم مدرسه هم کمتر بری بیشتر بهت کمک میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
اگ برنامه ریزی اصولی داشته باشی احتمالش هست بتونی  البته بنظرم مدرسه هم کمتر بری بیشتر بهت کمک ...

ممنونم از راهنماییتون🙏❤️

❤️اگ مشاور نگرفتی و جایی نیاز ب کمک داشتی بگو 

چشم حتما ممنونم