2777
2789
عنوان

روزهای تلخ بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست
من شرایطم اینطور بود افسردگی پس از زایمان گرفتم شدید و جدا شدم بعد ۴سال زندگی مشترک با یه دختر ۱ونیم ...

الان با شوهر جدیدت بارداری ؟؟راصی هستی ؟ دخترت پیشکیه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
حرفتونو قبول دارم ،اونا اونجور لذت میبرن از زندگیشون ممنونم  منم باید فکر اساسی کنم چون نمیتو ...

دقیقا فکر اساسی کن برای خودت ببین اگه میتونی بسازی بسم الله بخاطر بچت هم شده بساز ولی اگه نمیتونی جدا بشو بینش نمون که خدایی ناکرده نابود میکنی خودتو خيلي هارو دیدم بین دو راهی موندن باختن با سرافکندگی جدا شدن ...الان مسیر زندگیت مثل کسی که پاهاش بین دو قایق مخالف جهت همن من برحسب تجربه ام به اطرافیانم میگم یه پاتو بردار  ..بین دو راهی بی تکلیفی نمون ...ان شاالله از خدا میخوام زندگیت درست بشه و دلشاد بشی و خدا بخاطر اون فرشته ای که بهت داده زندگیتو هم مرتب کنه....توکل به خدا کن و توسل به امام رضا و امام حسین...من مذهبی نیستم طبق سفارش شخصی این کار کردم و نتیجه گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی... خدا اون در حمومو قفل میکنه،بهانه داره زیااااد اگر چیزی بوی روابط زناشویی بده پرهیزش میگیره

خب عزیزم شاید مشکلش سرد بودنش نیست ببین کجای کار میلنگه به هرر حال تو زنش بودی و باید متوجه بشی علت سردیش چیه.شاید خودارضایی داره.شاید از جای دیگه تامین میشه.اگه میخوای زندگیت به روال عادی و طبیعی پیش بره باید ریشه مشکل رو پیدا کنید حلش کنید.اول از خودت شروع کن یکم به روحیه خودت و خونه رسیدگی کن برو بیرون دور بزن برنامه پارک باغ جنگل بریزین با هم روحیتون عوض بشه.شما خودتم باید یه حرکتی بکنی دیگه نشستی فقط آه و ناله که خدا چرا داد چرا نداد چرا نمیشه خواهر من اول ببین چه کاری بکنی که روحیه خودت و خونه عوض بشه دوم چیکار کنی رزق و روزی وارد زندگیت بشه...روزی یک سوره از قرآن بخون.از کوچیکترا شروع کن سخت نگیر عزیزم منی که الان دارم بهت اینا رو میگم بدون دغدغه و مشکل نیستم همین الانش تو فکرم هزار جور خیال و مشکلات هست اما دارم بهت میگم خودت برای خودت مهم باش از خودت شروع کن

الان با شوهر جدیدت بارداری ؟؟راصی هستی ؟ دخترت پیشکیه

اره ازدواج دومم هست ماه آخرم....الحمدالله راضیم...دخترم پیش پدرش ولی وضعیت مناسبی نداره طفلک بچم...یه لقمه میزارم دهنم فکر بچمم چی میخوره شام و ناهار چی میپوشه....لباس برای خودم میل ندارم بخرم میگم اون چی میپوشه....مادرا همیشه محکومند به خودخوری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ازدواج دومم هست ماه آخرم....الحمدالله راضیم...دخترم پیش پدرش ولی وضعیت مناسبی نداره طفلک بچم...ی ...

حالا باز افسردگی بعد زایمان نگیری مواظب باش

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
اما نیاز به درکان رو درست میگید چون منم افسرده و سرد شدم و بی انگیره

پس دیگه اول از خودت شروع کن تا خوب بشی.بعد خونه ای که توش زندگی میکنی.سحر خیز باش.صبحانه بخور.به خدا نزدیک شو.اسفند و یادت نره اگر حساسیت نداری هر روز عصر یکم دود کن تو خونه عود خوشبو بگیر روشن کن تو خونه.قران بخون برای نی نی حوصلت نیست بخونی روی اسپیکر بذار فقط گوش کن.یه تایمی هم آهنگ ها شاپ.لباس های تمیز.رسیدگی به بهداشت خودت.اتاق شوهرتو کم کم بریز بیرون بشور یه تغییر. دکور ریز بده بهش لباس هاشو اتو کن.بنداز لباس شویی تمیز تحویلت میده دیگه خواهر فقط حرکت کن 

دختر

ای جانم....البته سر دختر افسردگی بیشتره مادر چاقتر میشه روحیه عاطفی که نگم برات خیلی حساس‌تر میشی ...ان شاءالله خدا کمکت میکنه ...میای میگی همه چی خوب شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا باز افسردگی بعد زایمان نگیری مواظب باش

مرسی ...ان شاءالله نمیگیرم دیگه....افسردگی زایمان یه بخش عمده ش مربوط به رفتار اطرافیان با مادره....مخصوصا خانمهایی که بار اول بارداری سپری میکنن...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا ببین شماهم تعجب کردید کلا رغبتی نداره بهانه میاره یا بااکراهه و میخواد تموم بشه انگار مثلا ...

حالا باز باهاش حرف بزن ببین چه تاثثیری داره،بعدشم اینک زن طلب کنه خیلی از مردا جنبشو ندارن دور بر میدارن

البته خدا لعنت کنه مسئولین و مسبب وضع معشیت مردم رو....الان اکثر مردها مخصوصا مردهایی که دیگه نمیتونن برن سرکار به هر دلیلی بخاطر شرایط مالی افسرده شده آن....افسردگی یکی از دلایل سرکوب شدن میل جنسی...بعدش هم طلاق و اعتیاد و....اینا اون دنیا چطور میخوان جواب پس بدن بقول خودشون مسلمونن خیرندیده ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته خدا لعنت کنه مسئولین و مسبب وضع معشیت مردم رو....الان اکثر مردها مخصوصا مردهایی که دیگه نمیتون ...

وای که چه حرف حقی زدی

مسئولین دروغگو و مسبب این اوضاع هرچی عذاب بشن کمشونه

همه رو بیزار کردن

من سال۹۴ ازدواج کردم 

سال ۹۸ جدا شدم

سال ۹۴ سکه و دلار چقدر بود؟ارزشی نداشت زیاد تورم کمتر بود باز از لحاظ مالی در مضیقه بودیم چه برسه الان ...مردم دوکیلو گوشت نمیتونن بخرن بعد میگن چرا فحشا زیاد شده؟دزدی و طلاق و ...زیاد شده....مردم به چه وضعی انداختن ...واقعا درد جامعه رو میبینم تاسف میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40