2777
2789
عنوان

روزهای تلخ بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست
والا شنیدم از شهر خودشون رفته گرفته اوردتش تهران می‌فرسته باشگاه دانشگاه موقع من که از این خبرا نبود

احتمالا شوهر منم زنش یکی دیگه باشه شاید خودشم ی ادم دیگه بشه اصلا

شاید حسی بهم نداره که انگیزه هم نداره برای کار و تلاش و...هدیه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف این راه ها رو رفتم ۷ساله مرده‌س انگار

من باشوهر سابقم ۴سال اختلاف داشتم ۱۸سالگی ازدواج کردم...عین پیرمردها راست میگی....مثلا میومد خونه چایی میذاشتم بشقاب میوه درست میکردم می‌بردم تو اتاقش چون بیرون نمیومد از اتاقش زیاد باز محلم نمیزاشت...نه با من حرف می‌زد نه خونمون صدای خنده بخودش دیده بود خیلی سرد و درونگرا بود خیلی عذاب کشیدم‌...گفتم بچه بیاد بهتر میشه نشد که نشد...تازه خرج زندگیمون هم رو دوش من بود سرکار نمی‌رفت آقا فقط درس میخوند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا نگو این حرف رو اینا بی لیاقتن

به هر حال با اونی که لایقشه بهتر میشه دیگه

منم صبر میکنم بچم به دنیا بیاد وضع مالیش این بمونه و وصع جسمی اش همین باشه ی فکر اساسی میکنم

اوووف این راه ها رو رفتم ۷ساله مرده‌س انگار

پس مثل شوهر سابق من اینا درون‌گرا و سردن بخاطر طبعشون افسردگی هم دارن درست نمیشن مکر اینکه خودشون بخوان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به هر حال با اونی که لایقشه بهتر میشه دیگه منم صبر میکنم بچم به دنیا بیاد وضع مالیش این بمونه و وصع ...

من هم زیبا بودم و هم خرج زندگی باهام بود هم شاد  پرانرژی و گرم بودم....الان همسرش نه زیبایی داره نه کمک خرج زندگیشه نه براش بچه میاره منظور بحث لیاقتِ بعضی از مردها لیاقت زن خوب رو ندارن دست خودشونم نیست باید بایکی هم‌سطح و هم لول خودشون ازدواج کنند ....خودت باید آینده ت رو تغییر بدی بسلامتی نی نی تو دلیت رو بدنیا بیاری و خوشبخت بشید ان شاالله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما جفتتون نیاز به درمان جنسی و روحی دارین.

راه کار یاد بگیر.پاشو دست شوهرتو بگیر ببرش با همدیگه حمام کنید نوره بگیر آب بکن براش بزن تا یاد بگیره به زور هم با هر مدلی که شده ببرش حمام.لباس های کهنه و پاره رو از خونه بنداز بیرون.غسل کنید و بیاید با هم نماز بخونید.شما وقتی به خدا نزدیک بشی دلت آروم میگیره یه تایمی نماز بخون و قرآن بذار برای تو راهیت.یه ساعتی هم که کار زیاد داری تو خونه آهنگ بگذار و کارات رو باهاش بکن.توی خونه اسفند و کندر دود کن.شنبه ها اول صبح چوب دارچین دود کن برای برکت خونه اینقدر درباره اون طفل معصوم ناشکری نکن.باید پاشی یه حرکتی بکنی تا خدا برکت بده بهت نمیشه بشینی تو خونه و از خدا برکت بخوای عزیزم 

من هم زیبا بودم و هم خرج زندگی باهام بود هم شاد  پرانرژی و گرم بودم....الان همسرش نه زیبایی دار ...

حرفتونو قبول دارم ،اونا اونجور لذت میبرن از زندگیشون

ممنونم 

منم باید فکر اساسی کنم چون نمیتونم دیگه

عزیزم شما جفتتون نیاز به درمان جنسی و روحی دارین. راه کار یاد بگیر.پاشو دست شوهرتو بگیر ببرش با همد ...

هی...

خدا

اون در حمومو قفل میکنه،بهانه داره زیااااد

اگر چیزی بوی روابط زناشویی بده پرهیزش میگیره