2777
2789
عنوان

روزهای تلخ بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دوش تلخه بخصوص اگر حین جدایی حمایت خانواده رو نداشته باشی ...من نداشتم ولی تحمل اون زندگی هم نداش ...

ممنونداز راهنماییت

نه منم هیچکسو ندارم از لحاظ ماای هم خانوادم ضعیفن

ممنونداز راهنماییت نه منم هیچکسو ندارم از لحاظ ماای هم خانوادم ضعیفن

مثل من 

ولی خب من دوباره ازدواج کردم 

پریا جان زندگی خیلی بالا پایین داره همه نمیان از سختی‌های زندگیشون برات بگن بیشتر مردم از ظاهر خوب زندگیشون برات میگن....خیلی شرایط سختی داری میگذرونیم میدونم...من الان ازدواج مجدد کردم خیلی شرایطم بهتر از قبلِ اما بازم غصه دارم باورت میشه؟چون الان که به اصطلاح  در آرامشم و کلی در رفاه مالی دخترم پیشم نیست و پدرش هم آدم خسیس و از نظر مالی ضعیف ...بچم نیاد خونه مادرم اینا بلکه خوب بخوره و خوب بپوشه ....میگم اگر میتونی سازش کن بهتر بشه شاید چون بارداری سمتت نمیاد؟چون همسر منم الان می‌ترسه بخاطر سلامت بچه رابطه داشته باشیم و منم ازش کلافه م

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر دوش تلخه بخصوص اگر حین جدایی حمایت خانواده رو نداشته باشی ...من نداشتم ولی تحمل اون زندگی هم نداش ...

ببخشیدا همسر شما بعد جدایی ازدواج کرد؟سرد بود؟

میخوام ببینم مثلا با فرد دیگه ای بهتر میشن؟

یه زن بابای عوضی تر از پدرش هم داره خدا نصیب گرگ بیابون نکنه هرچی ما لباس و وسیله برای دخترم می‌خریم می‌فرستیم خونه پدرش باز هم همیشه با کفش و لباس کهنه میفرستتش خونه مامانم و مامانمم طفلک مریضی قلب و فشار خون داره خودش خودم کلی غصه میخوریم واسه دخترم...خلاصه طلاق این چیزارو هم داره...همیشه همه چی ۱۰۰درصد طبق خواستت پیش نمیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل من  ولی خب من دوباره ازدواج کردم  پریا جان زندگی خیلی بالا پایین داره همه نمیان از س ...

اولا من منعی ندارم

در ثانی ۶ساله از رابطه پرهیز داره،ی جوریه دقیقا شبیه کسی که مثلا با خواهرشه و بدش میاد

یه زن بابای عوضی تر از پدرش هم داره خدا نصیب گرگ بیابون نکنه هرچی ما لباس و وسیله برای دخترم می‌خریم ...

اخی...طفلی دخترت 

خدا کنه خوشبخت بشه

حالا با این زن شوهر سابقت اوکیه؟؟

اولا من منعی ندارم در ثانی ۶ساله از رابطه پرهیز داره،ی جوریه دقیقا شبیه کسی که مثلا با خواهرشه و بد ...

چند سال اختلاف سنی دارید؟گرمیجات بهش زیاد دادی تابه حال ببینی چطور میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی...طفلی دخترت  خدا کنه خوشبخت بشه حالا با این زن شوهر سابقت اوکیه؟؟

والا شنیدم از شهر خودشون رفته گرفته اوردتش تهران می‌فرسته باشگاه دانشگاه موقع من که از این خبرا نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40