2777
2789

من یک سال و نیم اقدام کردم برای بارداری شوهرم مشکل داشت الان داره بهتر میشه  خودم از نظر روحی خیلی شکسته شدم ا فسردگی گرفتم  یجورایی بعضی وقتا خیلی پرخاشگر میشم  از طرفی شوهرم بچه می خواد و من می خوام دارو درمانی کنم به نظر شما دارو ی بدون عوارض هست؟می ترسم دارو بخورم بعد یهو باردار شم و روی بچه تاثیر بذاره...

ن نخور...حیفت نمیاد؟!هم برا سلامتی خودت هم جنین....۱۰۰درصد مشکلات اعصاب و روح و روان از تلقینه....برو تو کانال امیر شریفی و محمد افلاکی....صوتهای انگیزشی گوش بده نماز حضرت زهرا و معصومین دیگه رو بخون و با تموم وجود ازشون بخواه حالتو خوب کنن و خودت هم واقعا همت کنی....قرصا رو بذار کنار...قرصای اعصاب خواب‌اوره همین....آدم بخودش تلقین میکنه ک قرصا داره خوبش میکنه!!!!!وگرنه هیچی نیس.....بخواه از خدا حالت خوب میشه شک نکن

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا درمان نشدی باردار نشو. مثل من بچه هات داغون میشن

سلام عزیزم میشه بگی چرا بچهات داغونن من تو اقدامم و بدون داروی اعصاب یک روز دوام نمیارم سنم بالاست نمیتونم بیشتر منتظر بمونم باردار نشم خواهش میکنم جوابم بده نگران شدم گفتی بچهات داغونن یعنی از چه نظر

دوستانی که باردارین دکتر کدوم داروهای اعصاب براتون مجاز کرده و در واقع گفته در بارداری مشکلی ندارن 

دوستان کم لطفی نکنید بیایین نظراتون و تجربتون درباره قرص های ارام بخش در دوران بارداری بگین

سلام عزیزم میشه بگی چرا بچهات داغونن من تو اقدامم و بدون داروی اعصاب یک روز دوام نمیارم سنم بالاست ن ...

خب وقتی افسرده ام، نمیتونم شاد باشم، بازی کنم ، بهشون برسم، همیشه بد اخلاقم اونا هم عصبی و داغون شدن

میتونی اخلاقت رو کنترل کنی؟

خب وقتی افسرده ام، نمیتونم شاد باشم، بازی کنم ، بهشون برسم، همیشه بد اخلاقم اونا هم عصبی و داغون شدن ...

اره عزیزم من میتونم تا حدودی اروم باشم اما نه خیلی خیلی که بخوام بازی کنم 

شما دوران بارداری قرص اعصاب خوردین 

اگه خوردین چه دارویی بود