من یک سال و نیم اقدام کردم برای بارداری شوهرم مشکل داشت الان داره بهتر میشه خودم از نظر روحی خیلی شکسته شدم ا فسردگی گرفتم یجورایی بعضی وقتا خیلی پرخاشگر میشم از طرفی شوهرم بچه می خواد و من می خوام دارو درمانی کنم به نظر شما دارو ی بدون عوارض هست؟می ترسم دارو بخورم بعد یهو باردار شم و روی بچه تاثیر بذاره...
ن نخور...حیفت نمیاد؟!هم برا سلامتی خودت هم جنین....۱۰۰درصد مشکلات اعصاب و روح و روان از تلقینه....برو تو کانال امیر شریفی و محمد افلاکی....صوتهای انگیزشی گوش بده نماز حضرت زهرا و معصومین دیگه رو بخون و با تموم وجود ازشون بخواه حالتو خوب کنن و خودت هم واقعا همت کنی....قرصا رو بذار کنار...قرصای اعصاب خواباوره همین....آدم بخودش تلقین میکنه ک قرصا داره خوبش میکنه!!!!!وگرنه هیچی نیس.....بخواه از خدا حالت خوب میشه شک نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا درمان نشدی باردار نشو. مثل من بچه هات داغون میشن
سلام عزیزم میشه بگی چرا بچهات داغونن من تو اقدامم و بدون داروی اعصاب یک روز دوام نمیارم سنم بالاست نمیتونم بیشتر منتظر بمونم باردار نشم خواهش میکنم جوابم بده نگران شدم گفتی بچهات داغونن یعنی از چه نظر