2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز میشه بیاین یه لحظه

80 بازدید | 14 پست

من میخو.ام یه اپارتمان کوچک نزدیک حرم بخرم که 700-800 دمیلیون باشه چون با خانواده ام خیلی میریم شمهد میخوام یه جا داشته باشیم برای خودمون که دیگه راحت باشیم خواستیم بریم راحت یک هفته بمونیم هم هزینه ای هم پیدا کردن خونه 

حالا نمی دونم کدوم سمت حرم ارزون تر و بهتره میشه راهنمایی کنید اگه هم املاکی میشناسید بهم معرفی کنید متراژ مهم نیست 

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
۷۰۰ ، ۸۰۰ میلیون تو شهرستان بزور پیدا میشه  فکر نکنم با این قیمت نزدیک حرم پیدا بشه

آخه دیدم تو دیوار مثلا 35 متری هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو به امام رضا که خودمم عاشق امام رضام ایشالا میخوای بری نزدیکشم باشی قسمت میدم که اینبار حتما جوابمو بده🥺زیادم وقتتو نمیگیرم بخدا 

خب قول نامه ای اعتباری بهش نیس  مخصوصا شما ک مسافری مپه طرف ک ازش میخرید صاحب زمین باشه و تو م ...

میاد ی تاپیک میزنه بعد میره ۵ ۶ ماه دیگه میاد الان ۵ ماه منتظرم ی سوال ازشون بپرسم😔

تروقران تورو جون هرکی ک دوسش داری استارتر اینبار دیگ حتما جوابمو بده لطفا اگ اومدی اینجا نبود حتما ی ایدی تلگرامی چیزی جایی ک انلاینی برام بزاری از امضاتم معلومه ادم باخدایی هستی من خیلی وقته منتظرم راجب یچیزی باهاتون حرف بزنم

خب شاید نمیرسه

من نمیگم کار دارن یا ندارن که منظورم ی تاپیک ک قبلا زدن من اونبار ازشون سوال پرسیده بودم پس وقتی اومدم این تاپیکو بزنن میتونستن جواب منم بدن دودقیقه هم وقتشون گرفته نمیشد کارم واجبه😞

تورو به امام رضا که خودمم عاشق امام رضام ایشالا میخوای بری نزدیکشم باشی قسمت میدم که اینبار حتما جوا ...

بفرمائید عزیزم در خدمتم