2777
2789
عنوان

نی نی یار ۳

146 بازدید | 13 پست

نی نی یار میشه یا یکی ازین اکانتای دوستمو باز کنید یا اکانتشو کلا قطع دسترسی کنید تاپیکاش معلوم نباشه. چند تا تاپیک شخصی داره میخواد برگرده حذفشون کنه

@نی_نی_یار_3  

یکی ازین اکانتارو رفع تعلیق کنید براش خودش درخواست تعلیق داده ظاهرا

@سرکار_الیه_خانم_ج  

@دایا_دایا_دایا  

ممنون

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

اونا که این کارو نمیکنن  ولی شما خودت میتونی لینک تاپبکاش رو بذاری برای حذف

اها باشه مرسی اخه تاپیک خودمم نباشه حذف میکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم  آره تاپیک هر کس رو بذاری حذف میکنن  امتحان کن امروز

پس چرا خودش میگه قبلا گذاشتم خطا داده گفته نمیتونی لینک بذاری

نمیدونم 

البته چند روز سایت خراب بود و نمیشد لینک گذاشت 

شاید همون موقع بودن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهش میکنم  آره تاپیک هر کس رو بذاری حذف میکنن  امتحان کن امروز

گلی شما میدونی کسی که خودش خودشو تعلیق کرده چطوری درخواست رفع تعلیق بده. ینی باز میکنن اکانتشو؟

گلی شما میدونی کسی که خودش خودشو تعلیق کرده چطوری درخواست رفع تعلیق بده. ینی باز میکنن اکانتشو؟

باید تو تماس با ما پیام بده بهشون 

تو تلگرام هم میشه پیام بده 

آره باز میکنن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام

🔵🔵 فرم تماس با ما خرابه. 

⚫️⚫️ اخطار مشکی ها:

⬇️⬇️

برای برگشت کاربری ⬅️ ایمیل بزنین و تلگرام پیام بدین 

🟥 ایمیل:

info@ninisite.com

🟪 شماره ی تلگرامشون:

09191027600

🟩 آیدی تلگرامشون:

NinisiteADMIN@

🟡🟠🔴⚫️  🟡🟠🔴⚫️  🟡🟠🔴⚫️

در مورد انواع اخطار ها و نحوه ی برگشت کاربری:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12716918/در-مورد-انواع-اخطارها-در-طرح-جدید-تعلیق-و-برگشت-کاربری

🟡🟠🔴⚫️  🟡🟠🔴⚫️  🟡🟠🔴⚫️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اها باشه مرسی اخه تاپیک خودمم نباشه حذف میکنن؟

نی نی یار میگن خود استارتر باید لینک بگذارن دیدم به خیلی ها گفتن و براشون پاک نکردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🥰🥰🥰 فهمیدم چه طور لینک هاتون رو آبی بگذارین 🥰🥰🥰

اول لینک نگذارین یه حرف یا عدد یا ... بگذارین و بعد ارسال کنین.

بعد بزنین روی سه نقطه زیر پست ⬅️ بعد بزنین ویرایش ⬅️ و حالا لینکتون رو الصاق  (الحاق یا جایگذاری) کنین و بفرستین.