2777
2789
عنوان

ترمیم.....

158 بازدید | 6 پست

خواهش میکنم تاپیک رو نترکونید 

من دیگه خسته شدم از ضعیف بودن و ناله و فغان کردن

میخوام یبارم ک شده برا زندگیم کاری کنم 

میشه بگید بکارت رو کجا باید برم برام ترمیم کنن؟..چقد هزینه ش میشه؟...غیرقانونی هست؟

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

دلیلش تو تاپیک دیشبم هست

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

با احترام . نظر یکی از متخصصان به نام تهران در حوزه زنان و زایمان هست که خانمه جلو خودم در این رابطه ازش پرسید.

خانم دکتر هم گفتن اصلا چیزی به نام عمل پرده وجود ندارد اگر کسی انجام میده دروغه نهایتا معذرت می‌خوام رک میگم، گفتن با عمل تنگ میکنند ولی در نهایت به خانمه گفت باید ببینم تا نظر قطعی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام . نظر یکی از متخصصان به نام تهران در حوزه زنان و زایمان هست که خانمه جلو خودم در این رابطه ...

یعنی اصلا چنین چیزی نیست؟

نمیشه یکاری کرد حتی ک عادی بنظر برسه؟