من زمانی که کاراموز ازمایشگاه بودم استادم یه مرد 32ساله بود اون موقع ها خیلی چشم تو چشم من میشد کاراموزی تموم شد یکسال گذشت تو اینستا من رفتم استوریشو نگاه کردم اومد بهم ریکوئست داد خلاصه دایرکت اومد که کارو چیکار کردیو این حرفا گذشت و بهم گفت من بهت تجهیزات میدم بیا ازمایشگاه بزن خلاصه اون تایمی بود که فی…ل تر شد همه چی بهم گفت حضوری بیا باهم صحبت کنیم دو سه روز بود فی. لتر شده بود من تو اینستا شمارمو گذاشتم براش گفتم من به زور میام اینجا میشه یه مسیج بهم بدید ببینم من کی بیام پیشتون خلاصه خوند ج نداد یه مدت بعدم تولدم شد عکسامو گذاشتم اومد بهم باژ گقت یه سر بزن به ما خلاصش کنم که بهش گفتم من پیام دادمو گفت پیگیری نکردیو در اخر گفنم میخوام فوق شرکت کنم نمیتونم به پیشنهادتون فکر کنم که پیشنهاد واقعیم نبود فقط منو میخواست بکشونه!یه مدت بعد انفالوم کرد بعد یکسال و نیم دوباره دو هفته پیش بهم ریکوئست داد منم قبول کردم استوریامو سر سه دقیقه میدید،چند روز پیش یه چیز خنده دار برام فرستاد چند روز پیش منم یه چیزی براش قرستادم پنجشنبه جمعه با افرود میره مسافرت راجع به افرود بود اول دید ج نداد بعد دیدم زمینه فیلم اهنگ عاشقانس گفتم نکنه فکر کرده به اهنگم بعد نوشتم برای لوکیشنش!نوشت گلستان برای دوروز دوره،گفتم همچین گیلانو مازندرانم نزدیک نیست،نوشت علاقه ای به مسافرت با افرود داری؟گفتم نمیدونم باید تجربه کنم ولی به نظرم جالبه!اینطوری ج دادم چون حس کردم میخواد بگه بیا بریم افرود گفتم در نطفه خفش کنم!دوباره خوند ج نداد از اون روزم استوریامو اصلا نمیبینه یا دیر!!!پسر پولداریه،خوشتیپ از اون موقع یه کلینیک زده کلاااا خیلی پیشرفتای زیادی کرده،الان شده 36سالش!!!اصلا نمیفهممش!خیلیم معتقده حتی پیج پی ویشم منو فالو کرد!!!!یعنی چی؟قصدش چیه واقعا؟الان باید چیکار کنم؟منم اصلا نه لایکش میکنم نه استوریاشو دیگه میبینم کلا نمیفهمم چه مرگشه میخواد نمیخواد چی میگه فازش چیه؟