2777
2789
عنوان

جشنواره فجر امسال

735 بازدید | 36 پست

سلام دوستان. امسال چرا جشنواره اینطوریه حاشیه زیاد داره

کسی فیلمارو دیده کدوم قشنگه به نظرتون؟

من میخوام بی بدن برم ببینم با بازی الناز شاکردوست انگار خیلی غوغا به پا کرده،،،اخه چرا تو اکران اصلی نزاشتن بیاد الناز خیلی انتقاد کرده هیچ جا نذاشتن حرف بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دارد و بیداد کردنش ،یه جور تبلیغ فیلمش بود

اخه تو اکران اصلی نزاشتن اینم برخورد کرده نمیزارن فیلمم دیده بشه وگرنه فیلمش از مشکلات جامعه اس..خدایی الناز فیلم بد بازی نمیکنه

احساس میکنم الناز شاکر دوستم سوپاپ اطمینانه

همه کارای جشنوارشم فیلمه 

وگرنه چرا قبل تر ساکت بود ؟

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

احساس میکنم الناز شاکر دوستم سوپاپ اطمینانه همه کارای جشنوارشم فیلمه  وگرنه چرا قبل تر ساکت ب ...

واقعا آدم سراز کار اینا درنمیاره دیگه نمیشه هیچکسو باور کرد

اره قبلا خیلی خوب بود

بی بدن که اکران داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اکران داره خیلی کن تو بعضی سینماها اما سینرغ نمیگیره نمیدونم چرا اینکارو کردن مشکل چیه

من حتما بی بدن و زرافه ها رو میرم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من بلیط بی بدن و گرفتم واسه ۲۲ بهمن سینمای محدودمون هنوز ظرفیت داشت

من کارت دعوت دارم برای همه اکران های کوروش 

اگر فیلم خوبی میدونی بگو ببینم 

من حتما بی بدن و زرافه ها رو میرم 

من اهل فیلم کمدی نیستم اونم برم سینما ببینم اما بخاطر هوتن شکیبا باید برم

عامه پسند و از کی میخوام ببینم هنوز فرصت نشده ولی بی بدن و گفتم تا تموم نشده بایددد برم  

من اهل فیلم کمدی نیستم اونم برم سینما ببینم اما بخاطر هوتن شکیبا باید برم عامه پسند و از کی میخوام ...

من بخاطر سروش صحت میخوام برم 

عامه پسند توی اکران جشنواره نیست

اگه بلیط فیلمی رو گیر نیاوردی بهم بگو برات توی کوروش رزرو کنم بری