2777
2789

ی روز ی اقاهه سه گزینه داشته واسه انتخاب همسر

برا سنجششون ک‌ ببینه کدوم اهل ازدواجه ی بودجه ای رو میده ببینه میخان چیکار کنن اون پولو‌

یکی میگه بلیط سفر گرفتم دوتایی بریم خارج کلی خاطره جمع کنیم 

مرده ذوق زده میشه 

یکی میگه تو بورس پس انداز کردم تا آیندمون ثروت داشته باشیم باز ذوق زده میشه 

یکی میگه خونه‌ رویایی خریدم تا توش پر از ارامش زندگی کنیم

باز ذوق زده میشه 

مرده سر چند راهی میمونه و نمیتونه نتیجه ای بگیره با پدرش مشورت میکنه پدرش میگه بخواب و صب بهترین صمیم رو بگیر 

مرده صب پا میشه و با کلی تفکر تصمیم میگیره با اونی ک سینه هاش بزرگ تره ازدواج کنه 

😂😂😂😂😂اینم ی جوک بی مزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یکی دیگه هم برام فرستادن میگه یه روز یه نفر به یه بابایی میگه پسرت شیشه میکشه اونم میگه شیشه چ ...

ای خدا اخرشو خوندم ترکیدم باهال بود 👍😅

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم

هم جوک هست اش هم حکمت .  سرچ کن این ویدو یک دقیقه ی رو حتما نگاه کن . قضیه بچه دار شدن  پدر  آقای قرائتی

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نه این نه    

از نظر روحی روانی احتیاج دارم خوشی بزنه زیر دلم.

.

.

.

.

.

.

ولی متاسفانه ابوالفضل زده به کمرم 😐😐😐😂😂😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بنده خدا 

عابر پیاده در حال حرکت به سمت خونه بوده 

که به یکباره، نوشته پشت نیسان توجهش رو جلب می‌کند:

انقدر بهم نگاه نکن، عاقبت بخیر نمیشی!!!!

ناگهان میفته تو جوب و تا انتهای مسیر صدای قوطی در میاره!!

😃😆🤣🤣🤣😂

یه نفر به دوستش میگه بابات جانباز چند درصده؟ میگه یه درصد دوستش میگه دقیقا چیش شده؟ میگه خمپاره خ ...

نه میگه سنگر بغلی خمپاره خورده این ریده توخودش

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
هم جوک هست اش هم حکمت .  سرچ کن این ویدو یک دقیقه ی رو حتما نگاه کن . قضیه بچه دار شدن  پد ...

خییییلی قشنگه

بچه گربه ها را میگین دیگه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
خییییلی قشنگه بچه گربه ها را میگین دیگه

بله

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .