2777
2789
عنوان

مشتری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 101 پست
اره عزیزم واسه اول کار باید قیمتم پایین شه بخدا کلی وسایل خریدم کلی هزینه گذاشتم دوره رفتم ولی مجبور ...

فردا هم صبر کن نداد به صاحب ارایشگاه بگو بش بگع  بعدشم بگو من قرض کار نمیکنم 

روزی وند تا شنیون میزنی

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بعد خانوما نمیدونم چرا با ارایشگرا مشکل دارن همشون میرزن سرم 

نه وقتی شما کارتو انجام دادی تمیز بلدی آموزش دیدی حرفی نیست آخه. بعدشم اینجا چون بعضیا دیدم که میگم آرایش گرا خراب کردن بلدم نبودم آرایش گری اکثرا بخاطر همون ناراحتن 

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم
لطفا گزارشم بزنین میخوام کاربریم لغو بشه

عزیزم چر ناراحت میشی من قصدم اینه کمک کنم دیگه همچین موضوعی واست تکرار نشه سعی دارم راهنماییت کنم ن ک دلداریت بدم

اخ همه ک دلشون نمیسوره چون تازه کاری کوتاه بیان در نظر بگیر ک همه جور آدمی هس 

خو اونم دنبال حق خدشه

عزیزم چر ناراحت میشی من قصدم اینه کمک کنم دیگه همچین موضوعی واست تکرار نشه سعی دارم راهنماییت کنم ن ...

ن عزیزم نخونده نزگم من بی حیاااام کلا هزار بار گفتم دفعه اخرم شه میام باز اومدم لطفا گزارش بدین برم

اره نداد میگم بهش 

با سالن کار صحبت کن قیمتم ببرید بالاتر یا برو سالن دیگه. این قیمتی که شما میدید قیمت اصلاح ابروعه نه شینیون. ربطی به تازه کارم نداره. اصلا مشتری نمیدونه تو تازه کاری یا کهنه کار بجز یه تعداد محدود که اسم در کردن.

هزار باره میگم نمیام کلا اینجا رو دوست ندارم ممنون میشم گزارش بزنی

باشه ولی بعضی تاپیکا خوبه اطلاعات عمومی بعدشم گزارش، بزنیم لغو بشی تاپیکا میمونه فقط نمیتونی پست بزاری لایک کنی تاپیک بزنی 

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم