2777
2789
عنوان

چطوری با سیاست باشم؟بهم یاد میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست

سلام ، یک کم صبور باش ، چهل سالت که شد اول پیش خودت می گی چرا انقدر زود ازدواج کردم بعد سیاستم یاد می گیری ، ولی بهترین سیاست صداقت و دوم اینکه هر سخن راستی رو به هر کس نتوان گفت ، سکوت و فکر کردن اینم پیشنهاد می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، یک کم صبور باش ، چهل سالت که شد اول پیش خودت می گی چرا انقدر زود ازدواج کردم بعد سیاستم یاد م ...

سلام،ممنون از راهنماییتون

آخه از بس ی سری از تطرافطانم گفتن سیاست ذانیه من حس مبکنم که چرا پس من با ۱۹سال سن باید امقد ساده باشم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..
سلام،ممنون از راهنماییتون آخه از بس ی سری از تطرافطانم گفتن سیاست ذانیه من حس مبکنم که چرا پس من با ...

عزیزم اون بخش از سیاست که نشات گرفته از ذاته یک هوش هیجانی است که بعضی ها از بچگی دارند ولی بقیه اش تجربی هست ، شما سنی نداری هنوز ، ولی آدم باهوش و سیاست مدار کسی است که از تجربه ی دیگران استفاده کنه ، در سکوت و آرامش رفتار آدم ها رو با دقت ببین و خوب گوش کن ، چون به موقع متوجه این نقصت شدی مطمئنم زود یاد می گیری