2777
2789
عنوان

یه سوال دعا نویس و این چیزا

191 بازدید | 20 پست

بچه ها من هیچوقت این کارا بهم نیومده یعنی هررربار هر جا این چیزا رو امتحان کردم یا فایده نداشته یا اینکه بدتر شده 

مثلا همین چند وقت پیش هم یه مشکلی برام پیش اومد یکی از دوستام کسی‌ رو معرفی کرد گفت خیلی خفنه در حدی که چند تا چیز از زندگی دوستم گفته بوده که دوستم شاخ دراورده بعد داده موکلاش تار موهاشو جایی که واسش طلسم گرفتن اوردن و چندتا مورد مثل این 

دیگه منم رفتم واسه مشکلم دعا گرفتم ازش بازم بدتر شد همه چی😔

تا اینکه یه جا خوندم که حق نداری دستتو پیش غیر خدا دراز کنی و حس کردم به خاطر این قضیه خدا تنبیهم می‌کنه

نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعانویس با اجنه سرکار داره اطلاعات رو ازش میگیره برا همین شاخ درمیاری که همه چی درست گفت برای دعانویسی هم از اجنه کمک میگیره این کارا رو نکن راه اجنه به زندگیت باز میشه حتی یه چیزی درست بشه یه کار دیگه رو خراب می‌کنه به جای از قرآن کمک بگیر خدا قدرتش بالاتر عکس با خواندن قرآن و صحیفه سجادیه و ... اثرشو از بین ببر دعا هم اگه داری به آب روان بندازش

کلا دروغه من از نزدیک دیدمشون بعدش میشینن مشتری ها رو مسخره میکنن

بعد همیشه واسه من سوال بوده این که میتونه به جناش بگه برن واسش از معدن طلا بیارن یا از بانکای امریکا واسش دلار بیارن برای چی صبح تا شب میشینه اونجا دعا میده دست مردم

دعانویس با اجنه سرکار داره اطلاعات رو ازش میگیره برا همین شاخ درمیاری که همه چی درست گفت برای دعانوی ...

خب اخه خدا هیچوقت جوابمو نداد 😔

واسه همینم فک‌کردم شاید طلسمی چیزی شدم که اشتباه بزرگی کردم رفتم سراغ اینا