2777
2789
عنوان

پر غصه ام...

422 بازدید | 20 پست

امشب ناراحت بودم ازش، توی تاپیک قبل گفتم ، پیش دوستش بود تا خونش دوساعت راه بود، بهش گفتم قبل تاریکی برو که توی باد و بارون نری خطرناکه، گفت چشم

ولی کار دوستش طول کشید و ساعت ۹ونیم شب راه افتادش و تا اون تایمم دو دفعه عذرخواهی کرد که زودتر نشده بره خونه ش

هستین باقیشو بگم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش که رسید صحبت کردیم و من ناراحت بودم از اینکه دیر رفته خونه و متوجه شد،بهم گفت دلم گرم نیست بیام خونه ای که کسی منتظرم نیست،ولی به عشق توعه که شبا زودتر میام با اینکه میدونم قرار نیست ببینمت ولی از یه ساعت بیشتر حرف زدن باهات هم وجودم پر ذوق میشه

گفت خیلی دلم خونه ای رو میخواد که تو توش منتظرم باشی و چراغش برای اومدن من روشن باشه و بوی غذات بپیچه توی بینیم

ولی به همینم راضی ام، هرچند که حسرتت تا ابد باهامه 

اگه داشته باشمت حسرت روزایی که بدون تو گذشته

اگه نداشته باشم ‌...وای اگه نداشته باشم

خوب خوبه که چه قشنگ برات حرف زده و چه خوبه که همو دارین خدا برای هم حفظتون کنه ،از چی دپرس شدی💔🤦🏼 ...

از اینکه توی حسرت اون خونه ای که نال ما باشه باید بمونیم

از همه چیزایی که نمیتونیم داشته باشیم 

تقریبا ۲۰ سال اختلاف سنی 

یه طلاق ایشون 

فوت مادر من و از هم پاشیدن خانوادم

پدر متعصب و عیاش من

از اینکه توی حسرت اون خونه ای که نال ما باشه باید بمونیم از همه چیزایی که نمیتونیم داشته باشیم  ...

الهی بگردم برات❤️💔غصه نخور خدارو چه دیدی شاید شد ،رفتی سر خونه زندگی خودت با عشقی که انتظار همو میکشیدین! همدیگرو که دوست دارین از عشقتونم مراقبت کنین ،میرسین ،همش نرسیدن نبوده که،سختی بوده و هست درست ولی جا نزن دلتم بدی بهش راه نده! 

+خدایاشکرت🤍

اوه با این اختلافات چرا ادامه دادین حالا اینطور غصه میخورین

برای اینکه ما دیوونه وار همو میخوایم 

اختلاف سنی و طلاق لیشون هیچ تاثیری روی رابطمون نداره و اصلا مشکلی نداریم با هم 

ولی پدر من یه ادم متعصب و خشک و ... میکشتم اگه حتی بیانش کنم