2777
2789

سلام

من خیلی سردرگمم لطفا راهنمایی کنید ک چیکار کنم

من چندماهی هست متوجه شدم پدرم خیانت میکنه و صبحا ک ما خونه نیستیم میارشون خونه و... 

حالا نمیدونم بهش بفهمونم ک من میدونم و یکم آدم باشه

یا اینکه به مامانم بگم؟(مامانم کارمند هست و حقوقش هم حدودا 20 تومن هست و ماشین و خونه هم داره)

19 سالمه و یه برادر 20 ساله هم دارم

اینم بگم که بابام درطول روز کلی قربون صدقه مامانم میره و هرکی ندونه فک میکنه چقدددر عاشقشه

فقط خدا میدونه که چقدر درکت میکنم 😔😔 تازه مامان بدبخت من مستقل هم نیست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنظرم اول مطمئن شو، تقیب کن، حتی شده خودت خونه رو به بهانه خالی کن با مادرت برو بیرون ، تو خونه دوربین بزار، اگه نتونستی مامانت ببر بیرون ،بعد مامانت رو دست ب سر کن یواش بیا خونه، بعد اونموقع یفکری کن، ولی بنظرم اول مطمئن شو بعد

#تعلیق

نه به مامانت نگو که همه دنیا رو سرش خراب میشه،یکیو پیدا کن به عنوان ناشناس به بابات زنگ بزنه همه نشونیای دقیق رو بهش بده بگه ادامه بدی به زنت میگیم میترسه بابات

خب اول باباتو بترسون که لوش میدی درست نشد بگو به مامانت 

حدود 10 سال پیش بابام خیانت کرده بود و مادرم هم فهمیده بود

ولی ما چون بچه بودیم، مادرم نمیذاشت بفهمیم و آخرش نمیدونم چی شد ک مادرم راضی شد جدا نشه چون قشنگ حال مادرم رو یادمه

بنطرم خیلی عادی نرو جلوی بابات و بهش نگو که میدونم خائنی ‌ فلان 

درستکه اون حرمت خونواده رو شکونده 

ولی تو نباید حرمتت پدر فرزندی رو بشکونی

از من میشنوی یه سیمکارت بی نام بگیر و یه مسیج بده به بابات و خودتو بزن به نشناختن 

فقط بگو حواست به چیزهاییکه توی زندگی ت داری باشه

و سعی کن تنها زن زندگیت و همسرت قرار بدی 

وگرنه آرامشت خونواده ت زنت و همچی رو از دست میدی

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
چجوری بهش بگم؟

فقط ب خودش بگو

بابا من  تو رو دوس دارم

مادرمم دوس دارم

دوس ندارم ب خاطر اشتباهه  تو  اینده من و داداشم  خراب شه

دوس ندارم  زندگی ای که براش ۲۰  سال زحمت کشیدین  خراب بشه

لطفا از اشتباهت دست بکش