اگر فرض بر این باشه که بتونیم بچه دار بشیم و خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد... شرایط همسر من جوریه که سال بعد انشاالله به احتمال زیاد اکی میشه. الان از نظر مالی و کمک رسانی و زمان و انرژی و اینا جوری نیس بتونیم بچه بیاریم. ینی میشه ها ولی هم بچه اذیت میشه هم خودمون. میگم اگه شما بودین الان دوس داشتین بیارین یا میذاشتین سال دیگه که بشه بهتر براش انرژی و وقت گذاشت؟ من ۳۴ سالمه و بچه دیگه ای ندارم. خانه دار هستم.و توی شهری زندگی میکنیم بدور از خونواده ها. و کار همسرم جوریه که خیلی به تمرکز نیاز داره. دوستان توهین و قضاوت ممنون. سوالی دارین بپرسین جواب میدم. اعصاب ندارها هم نیان از اول تاپیک که دوس ندارم اذیت بشین. ممنون
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ون اگر باشم از الان اقدام میکنم.چون اولا مشخص نیست چقدر طول بکشه تا باردار بشی.دوما داری میگی تا سال اینده وضعیتتون خوب میشه.بچه که ۱روزه به دنیا نمیاد.اگر سریع هم باردار بشی ۹ماه طول میکشه تا بخواد بدنیا بیاد
من باشم اول از سلامت خودم و همسرم مطمئن میشم. اگه پروسه درمانی نباشه یه ۹ ماه دیگه اینطوری آخرای بارداری همسرت هم کمکت میکنه اگه پروسه درمانی باشه از همین فردا
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
دربرابر بچه ای که بدنیا میارید مسلما مسئولید و باید شرایط حداقل روحی شما و همسرتون برای پذیرش چالش های بچه داری اوکی باشه . بهتره سال دیگه بیارید ولی هی دیگه به تعویق نندازید ...
اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋