2777
2789
عنوان

فردا ام ار ای دارم توروخدا بیاین

151 بازدید | 24 پست

بچه ها چند وقته سر دردای عجیب داشتم حالم خیلی بده همین الانشم درد دارم😭😭😭 فرذا میخوام برم ام ار ای فوبیا فضای بسته دارم از اون ورم حس میکنم تومور یا یه چیز خطرناکه فقط 19 سالمه😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس چیزی نیس منم اولین باری ک نگران مریضی بودم و میخواستم ازمایش بدم داشتم سکته میکردم که نکنه چیزی باشه الان ۱۰سال گذشته و بارها و بارها تکرار شده اون شرایط دیگه فهمیدن ادم برا زندگی کردن باید قوی باشه اگه بخوای سر هر موضوعی استرس بگیری نمیتونی زندگی کنی

نترس ترس نداره سر وصدا داره

برو خاطر جم بشی چیزی نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

فقط قبل اینکه بری تو دستگاه چشاتو ببند و اونجا تو پذیرش بگو استرس دارم میترسم بهت قرص آرامبخش میدن به من دادن قبل رفتن به داخل دستگاه هم چشامو بستم اصلا باز نکردم تا تموم شد

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نترس عزیزم ایشالله که چیز خاصی نیست.....منم سردردهای شدید داشتم دوبار ام آر ای رفتم ......فقط اینکه داخل اون جا که میری کلی صدای بلندگو میاد یه وقت نترسی .....تکون هم نخور که عکس ت خوب بیفته........

من خیلی درد دارم حس میکنم تومور دارم توروخدا برام دعا کنین😭😭😭

ایشالله که چیزیت نیست،،موقع ام ار ای چشاتو ببند وصلوات بفرس،،به صداها هم توجه نکن،فکر کن تلویزیون روشنه داره فیلم جنگی نشون میده