2777
2789
من بارداریم رو نگفتم ولی حتما یه روز تعریف میکنم قربون خدا کل نه ماه یه مسئله جدیدی باهاش رو برو می ...

چرا سنتون بالا بود یا تجربه ناباروری یا بیماری قبل بارداری دلشتید؟میخوام بدوم زایمان سختتون ربطی به شرایط سخت بارداری یا بیماری زمینه ای داره؟

سر بارداری اول ورزش های مخصوص نکردید؟

کاربری سال ۹۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتادگی رحم و مثانه و بی احتیاری ادرار از عوارض زایمان طبیعی 

بله عزیزم درست میگی

چیزیه که من با گوشت و پوست و استخوان حس کردم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

راستش‌خواهرمن هردو تحربه رو داره و باوجود اینکه سزارین خوب بخیه خورده بود میگفت دردش تا وند هفته همراهته ولی طبیعی همون روز هست و من خودم ی طبیعی زایمان کردم و خیلی ردرد شدیدی داشتم جوری ک میگفتم هرلحظس ک بمیرم ولی فقط تا زایمان بود بعدش راحت شد و بعد شک دکتر جفت روخواست بیاره بیرون اونحاهم درد زیادی کشیدم الانم دوباره باردارم و ب شدت میترسم دفعه قبل اصلا نمیترسیدم چون شناختی نداشتم گفتم ی درد دگ میکشم تموم میشه ولی الان بااکاهی درد میترسم

عروس حاجی یه سوال حالا اگه دوباره به خاست خدا یهو باردار شدی از بین بد و بدتر کدومشو انتخاب میکنی؟

من انتخابمو کردم دیگه 

وقتی یه بار سزارین کردی دیگه باید بعدی سزارین کنی

ببین من طبیعی حتی یادم میاد روحم اسیب میبینه ولی سزارین راحت مرور میکنم با اینکه سخت بود 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
چرا سنتون بالا بود یا تجربه ناباروری یا بیماری قبل بارداری دلشتید؟میخوام بدوم زایمان سختتون ربطی به ...

من سنی ندارم اواخر دهه هفتادیم

بیماری زمینه ای هم نداشتم

نمیدونم چرا دلیلشو نمیدونم

راستش‌خواهرمن هردو تحربه رو داره و باوجود اینکه سزارین خوب بخیه خورده بود میگفت دردش تا وند هفته همر ...

ولی من بعد طبیعی خیلی درد داشتم خیلی

سزارین بعدش درد داره ولی من بعد سزارین کمتر از بعد طبیعی درد کشیدم

ولی من بعد طبیعی خیلی درد داشتم خیلی سزارین بعدش درد داره ولی من بعد سزارین کمتر از بعد طبیعی درد ک ...

ن من دردنداشتم فقط ی کم بخیه هام ازتومیسوزوندکه رفتم دکترگفت نخ بخیس تحمل کن چنندروزجذب میشه ک همونم شد