2777
2789

سالی ۷ماه من قهرم خونه پدر

هیچ

بدترشد

قهر واسه اولین بار ارزش داری

بعدش دیگه بی ارزش میشی

اینو من حالا فهیدم...

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو این شرایطم 

هیچی فردا میاددنبالم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دوبار تا حالا رفتم

یکبار واسه خیانت با یک زن آشغال جمع کن و گِدا و مثل خودش شیشه ای بعده دوماه

یکبارم واسه زندان رفتنش به جرم حمل مواد بعده۴ماه

این بارم  اومدم که جدابشم چون هم‌معتاده هم کنار جاده با بچه هام رهام کرد.خرجی هم نمیداد مارو گدای در خونه ی ننه ی عفریتش کرده بود

کاربر سال۹۷م

نه.هر وقت صد در صد مطمئن بودم میخوام طلاق بگیرم میرم خونه ی پدرم.واسه قهر و انتظار ناز و منت کشی نمیرم خونه ی پدرم که هم خودمو بندازم سر زبونا هم تن پدر و مادر بیچارم هی بلرزه و استرس من و بکشن.

۱۰ سال پیش دو بار رفتم که خیلی کار اشتباه کردم

شوهرم  از چشم خانواده ام افتاد و هنوز بعد ۱۰ سال ازش متنفر هستن

خانواده ام هم حرفای بدی به شوهرم زدم و این باعث شد احترام و محبت بین دو طرف از بین بره 

حالا خانواده ام با شوهرم مثل کارد و پنیر و از هم متنفرن و من این وسط گیر کردم و حسرت خیلی چیزا به دلم موند

من تا حالا خداروشکر نشده دعوا داشتیم که جلو خودمو گرفتم که نرم ولی از من نصیحت تا کارد به استخوان نر ...

به مامانش گفتم پسرت بهم گفت لاشی چون رفتم خونه داییم ، بلند شد گفت به من ربط نداره تو برام مهم نیسنی  , بی تربیتی ، منم گفتم من بیتربیتم یک ماهه میام خونت پشت میکنی بهم؟؟؟ سر این همسرم منو هل داد و  بهم گفت برو از خونم ، منم وسایلامو برداشتم و اومدم خونه بابام