2821
2789

از همون موقع ک نامزد بودیم میگفتن باید هموم شب بزارید بچتون بشه بعد عروسی هم هی میگفتن سال دیگه باید بچه بقلت باشه من ۲۰ سالم بود عروسی کردنی الان ۴ سال گذشته نه خونه داریم نه ماشین نه از پس خورد و خوراک حتی برمیاییم،اختلافم فراوون داریم منم هزارتا مریضی دارم ک باس پول بیاد دستم برم اوا دکتر و درمان مثلا این دیسک لعنتیم😢

من احساس میکنم اینا سر بچه زندگیمو آتیش میزنن اخر😭

بخدا شرایطشو ندارم چرا اختیار نمیدن بهم اخه من بدبختم بخدا😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا خانواده شوهر من از خداشون بود من بچم نشه تا طلاق بگیرم😄😄 چقدر فرق دارن آدما باهم  رک به ...

هیچی سرشون نمیشه فقط میگن هر مشکل و بدبختی داری باید بیاری

ببین اینا سر بچه خواستن میخوان زندگیمو نابود کنن واس توام برعکس😐خلاصه خانوادا شوهر اسمش بد در  نرفته واقعا ویرانگرن آشغالا

بگو اگه کسی نوه میخاد شرایط مالیشو فراهم کنه هروقت خونه و ماشین و هزینه های زندگیمون اوکی شد به بچه ...

بخدا یه قرون کمک نمیکنن هر از گاهی یه بشقاب غذا یا یه قطعه کوفت و مرض میفرستن فکر میکنن چه منتی رو سرم گذاشتن 

هیچی سرشون نمیشه فقط میگن هر مشکل و بدبختی داری باید بیاری ببین اینا سر بچه خواستن میخوان زندگیم ...

عزیزم پس اینجور ک تو میگی خانواده پدر خودتم ویرانگرن به نظرم مشکل شما شوهرتون هست که صلاحیت نداره نه خانواده شوهر

خسته از تکرار تلخ و خسته از پوچم....
چه مشکلی دارید شما؟؟چند ساله ازدواج کردید چند سالتونه؟؟

سال ۹۱ازدواج کردیم 

تنبلی تخمدان دارم تخمدانهام کوچیک شدن پیشنهاد دکتر آی وی اف بود

حالا پدر شوهرم فکر میکنه ما از قصد بچه دار نمیشیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز