2777
2789
عنوان

شوهرتون برای

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

صبح زودتا دیر وقت می‌ره سرکار یعنی ۱۰ شب میاد خونه ،شغلش آزاده و می‌دونم واقعا خسته میشه بخاطر زندگیمون، شرایط جامعه هم واقعا سخت شده همه چی گرونه در حد خیلی کم میتونیم پس انداز کنیم برای آینده بچمون...خودمم خیلی رعایت میکنم فقط نیاز های ضروری خونه و بچه و خودم و همسرم رو برطرف میکنیم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

تو کارش خیلی پیشرفت کرده

خونه خریده

تلاش میکنه که بتونیم مهاجرت کنیم

چیزایی که دوس دارم رو در حد توانش همشو برام مهیا کرده (البته منم هیچوقت زیاده روی نمیکنم)

هیچ مانعی هم برای کار کردن من نداره، ولی من خودم فعلا خانه‌داری  رو ترجیح میدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اول موقعیت شغلی خودش براش مهمه.اجازه کار بیرون هم ب من نمیده.برا خودش خونه مغازه ماشین میخره.ولی خب منم هم خونه اش هستم و از این امکانات استفاده میکنم.شاید اینکه از اول زندگی مستاجر نبودمو همیشه پول در حد معقول داشتیم کاریه ک کرده وگرن برای رشد شخصیه من ب هیچ وجه کاری نمیکنه و نکرده

اول منو استپ زد بعد پسرفت،

الان هم هیچ مدلی نمیتونم باهاش خوشحال باشم، جالب اینه اصلا نمی‌فهمه چرا 

ازدواج خر است

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

خیلی کارا…من افسرده بودم و همسرم منو از اون وضع وحشتناکی ک داشتم نجات داد…خیلی باعث پیشرفت من شد خیلی توی کارش سعی کرد بهترین باشه ک بهترین زندگی و بسازه و واقعا تونست …منو به نود و نه درصد آرزو هام رسوند

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷

بنظر من کسی که یکم انسانیت داشته باشه تو این تاپیک نمیاد از خوشی هاش بگه و حال استارترو بدتر کنه .حتی اگه  استارتر موضوع تاپیکش همین باشه

اینجا جاش نیست .فهمیدنش هم کار سختی نیست

شوهرم نیست  ولی الویت زندگیش پیشرفت و رضایت منه  توی درسا کمکم میکنه  موقعیت شغلی ...

بزار همینجور بمونه، نزار شوهرت بشه😂

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

لعنت به شوهرمن خدا لعنتش کنه 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خیلی کارا…من افسرده بودم و همسرم منو از اون وضع وحشتناکی ک داشتم نجات داد…خیلی باعث پیشرفت من شد خیل ...

خب خداروشکر.منکه توخونه شوهرم به هیچ یک ازآرزوهام نرسیدم