خوشبخت کردن شما چه تلاش هایی کرده یا بهتربگم شرایط برای پیشرفت شما هم مهیا کرده یامثل شوهر من توحاشیه نگهتون داشته؟شوهرمن عملا برای خوشبختی ودلخوشی من هیچکاری نکرده همش هم میگه همین که خرج شکمت میدم ازسرتم زیاده
صبح زودتا دیر وقت میره سرکار یعنی ۱۰ شب میاد خونه ،شغلش آزاده و میدونم واقعا خسته میشه بخاطر زندگیمون، شرایط جامعه هم واقعا سخت شده همه چی گرونه در حد خیلی کم میتونیم پس انداز کنیم برای آینده بچمون...خودمم خیلی رعایت میکنم فقط نیاز های ضروری خونه و بچه و خودم و همسرم رو برطرف میکنیم
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
شوهرم اول موقعیت شغلی خودش براش مهمه.اجازه کار بیرون هم ب من نمیده.برا خودش خونه مغازه ماشین میخره.ولی خب منم هم خونه اش هستم و از این امکانات استفاده میکنم.شاید اینکه از اول زندگی مستاجر نبودمو همیشه پول در حد معقول داشتیم کاریه ک کرده وگرن برای رشد شخصیه من ب هیچ وجه کاری نمیکنه و نکرده
خیلی کارا…من افسرده بودم و همسرم منو از اون وضع وحشتناکی ک داشتم نجات داد…خیلی باعث پیشرفت من شد خیلی توی کارش سعی کرد بهترین باشه ک بهترین زندگی و بسازه و واقعا تونست …منو به نود و نه درصد آرزو هام رسوند
اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast