2777
2789
عنوان

خونه تکونی بوی عید😍😍❤️

114 بازدید | 12 پست

سلام خانومای گل خونه تکونی چه موقع شروع می کنیدازکجای خونه شروع میکنیداین تاپیک باعشق حس خوب زدم پس (لطفانگید گرونیه عیدنیست فلان) چون خونه تکونی من سالی دویاسه بارانجام میدم که حال خودم خوب شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از کابینتای آشپزخونه شروع میکنم بعدش کمد لباس و حاکفشی و کمد دیواری.بعدم اونایی که شستنی باشه رو میشورم یه روزم فرشارو جمع میکنم و سرانیک هارو طی میزنم وهمین طور بقیه سرامیک های آشپزخونه و سرویس و بالکن و یه هفته مونده به عیدم کل خونه رو جارو میزنم و تمام معمولا از بیس روز مونده به عید شروع میکنم و کل خونه تکونیمم سعی میکنم دوهفته ای تموم شع یه هفته مونده به عیدم فقط میرم پاساژ گردی😁

به به خونه تکونی   ♡

من واسه عید و اینا انجام نمیدم کلا هر چند مدتی یه بار تر و تمیز و مرتب میکنم.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
من از کابینتای آشپزخونه شروع میکنم بعدش کمد لباس و حاکفشی و کمد دیواری.بعدم اونایی که شستنی باشه رو ...

وایی فقط پاساژگردی خیابون گردی های حاجی فیروزهفت سین بساط سرراه 

چه خوب من آشپزخونه همیشه میزارم اخری ازچندم قصدداری 

اگه شاغل نیستی از اول اسفند خوبه دیگه که تا 20اسفند کارای منزل تمام شده باشه کاملا ، ده روز اخر صرف خرید و رسیدن ب خودمون باشه ، اما اگر تایم ازاد کم داری و یا شاغلی میتونی از الان یه سری کارارو‌شرو کنی