2777
2789

یدونه ماشین واسم گرفته شوهرم  حالا خودش نیستش من باید بدو بدو کنم دنبال کاراش  طرف میگه  اول پولو بدین تا بهتون وکالت بدم برا کارا  خب پول کمی نیس  حدود ۵۰۰ پوله .  بنظرتون من چیکار کنم  واسه این تعویض پلاک  ک ماشین بی دردسر بیفته دست من  ولی ماشین خیلی خوبیه   صاحابش اذیت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری بانک پول رو از حساب تو خارج میکنه و پیش بانک میمونه بعد بهت همون روز وکالت بده روز بعد پول به حساب فروشنده میره قبلش هم تو بنگاه یه قولنامه بنویسید و شاهد امضا کنه صبح زود برید که هم به بانک برسید هم دفتر خونه

پول چک بین بانکی چیه  چجوری بگیرم ؟؟؟

قولنامتو ببر بانک بگو چک بین بانکی میخوام یه چک بهت میدن پول نقد چک بانک خودش پول از حساب شما میره حساب بانک تا اون طرف ببره نقدش کنه 

اگه هم معامله ات نشد چک میبری بانک پولت برمیگرده 

ولی بهتره بزاری همسرت بیاد یا یه آدم کار بلد ببر کلاه برد ار زیاد شده مراقب باش

میدونی تو وکالت چیا باید نوشته بشه  چجوریاس  گولم نزنهههه

وکالت میری دفتر خونه خودشون برات انجام میدن از دوتاتون مدارک و کارت شناسایی و کارت خودرو رو میگیرن ولی قبلش بین خودتون یه قولنامه بنویسید

وکالت میری دفتر خونه خودشون برات انجام میدن از دوتاتون مدارک و کارت شناسایی و کارت خودرو رو میگیرن و ...

قولنامه نوشتیم وقتی شوهرم بودش نوشتیم .  همین مونده دیگه وکالت بده   ک دوساان میگن چک بگیرم بدم بهش