2777
2789
عنوان

خانمای آشپز یه توک پا بیاین

133 بازدید | 17 پست

کباب رو باید حتما با گوشت تازه درست کرد 

گوشت تو فریزر داریم همین هفته خریدیم بد میشه؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ مشگلی نداره فقط باید ابش کامل کشیده بشه

چجوری؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
نه بابا سخت نگیر ما درست کردیم اتفاقاً میگن گوشت خوبه بمونه یمدت

چه خوب مرسی که نظرتو گفتی خیالم راحت شد

البته تو‌یخچال بمونه و بیات شه، نه تو فریزر.

قیمه و قرمه همیشه با گوشت فریز شده میپزم خیلی خوب میشه ولی نامزدم میگه کاب باید گوشت تازه باشه  وگرنه بد میشه

از فریزر که در آوردی بزار تو ابکش یخش باز بشه بعدم خوب فشار بده آبی توش نباشه بعد چرخش کن

میخوام یه کباب شبیه کنجه درست کنم گوشت چرخکرده نیست

قیمه و قرمه همیشه با گوشت فریز شده میپزم خیلی خوب میشه ولی نامزدم میگه کاب باید گوشت تازه باشه   ...

والا کباب من با گوشت فریزری درست نکردم‌. شده گوشت کباب چنجه طعم دار شده زیاد اومده باشه و فریز کرده باشم، که خیلی هم خوب میشه، اما گوشتی که از فریز بخوام دربیارم و کباب کنم، نمیدونم واقعا‌.

والا کباب من با گوشت فریزری درست نکردم‌. شده گوشت کباب چنجه طعم دار شده زیاد اومده باشه و فریز کرده ...

اره منم اولین باره میخوام این کار کنم 

کنجه هرچی بمونه بهتره 

ولی هوس کردم ولی به شک افتادم تازه هم گوشت گرفتیم نمیتونیم دوباره بخریم