2777
2789
چی شده؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیم چند روز پیش خاموش شد دیگه روشن نشد ... داداشم تعمیرات موبایل داره میگه هرکارش کردم روشن نمیشه و مشخص نیست مشکلش چیه از یکسال پیش تا حالا هم عکس و فیلمای پسرمو رو لپ تاپ نریخته بودم
خب شاید بردش سوخته. جاهایی که خیلی ماهر باشن میتونن عکس و فیلم ها رو در بیارن از داخلش. گوشی شوهر من منهدم شده بود از داخلش شماره تلفن هاش رو بیرون کشیدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هاردش سوخته عزیزم .چون پیوسته ب مداره کاریش نمیشه کرد‌ .تا روشن نشه راهی برای بازگشت فایلهات نیس
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
آره عزیزم اگه هم روشن بشه فرمت میشه همه چیز. هیچ عکس العملی نداره گوشیت؟ صدا نمیخوره؟
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
من تعمیرات دارم عزیزم. بارها از این موارد دیدم. یا قسمتی از برد از کار افتاده یا هارد سوخته ک درهردوصورت راه برگشت نیس