2777
2789

باردارم اعصابمو خورد کردع صبح ساعت ۱۲ پاشده از خواب صبح که چه عرض کنم ظهر باز از ۸ شب خوابیده فعلا پا نشده 

امروز جمعه بود همه تو تفریح گردش بودن ولی  هیچوقت بیرون نمیریم 

کلافم  الانم نشستم الکی شبکه های تلویزیونو جا به جا می کنم چند بار رفتم داد و بیداد کردم پاشو دیگه گفت الان پا میشم ولی همچنان خوابه

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابذفکر میکنی همه تو‌ گردشن اکثر اقایون جمعه تا ۲ ظهر خوابن 

اخه این شغلش آزاده  خیلی سخت و فشرده نیست کارش هر تایمی از روز وقت پیدا کنه می خوابه

اخه این شغلش آزاده  خیلی سخت و فشرده نیست کارش هر تایمی از روز وقت پیدا کنه می خوابه

شوهر منم همین شغلش ازاد ولی جمعه بلا استثنا تا ۲ خوابه 

روزای هفته هم تا ۱۲ سر کاره همش تنهام 

دارو اعصاب میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهر منم همین شغلش ازاد ولی جمعه بلا استثنا تا ۲ خوابه  روزای هفته هم تا ۱۲ سر کاره همش تنهام& ...

خب تا ۱۲ خوابیده دیگه خواب این وقت شبو درک نمیکنم 

دارو اعصاب میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

هیچی بابا نمی دونم چشه کلا بیدارم که هست می پیچه به یه لحاف رو تخت از اونجا جدا نمیشه