2777
2789
عنوان

وای چه برفی اومده😍😍بیاین عکس برف😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ادم قدم بزنه🥺💚

آره 😍

شوهرم درخت تکون میداد کلی برف می‌ریخت دخترم از اول زمستون منتظره برفه کلی ذوق کرد بازی کرد

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
آره مشهدهم خیلی خیلی سرده ولی کلی اینجا برف نشسته و ریزریزهم هنوز داره میاد،انشالله ادامه‌دار باشه ب ...

انشالله خدا کنه بازم برف و بارون بیاد عزیزدلم دلمون شاد شد برف دیدیم یه بار اومد چند هفته پیش موندگار نبود اصلا نشست رو زمین این دفعه خداییش عالی بودددد اطراف تهران که عالیییی اومده خودش بعضی منطقه ها خیلی کم بعضی جاها حسابی اومد الهی خدا بیشترش کنههههه  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
انشالله اونجاهم کلی برف بیادش و لذت ببرید مثل‌ما

اگه بیاد تو تاریخ ثبت میشه 

یکی دوسال پیش کربلا بعداز ۴۰سال برف اومد

جوری بود که  اخبار چندباری نشونش داد

اهواز هرسال میشه گرمترین شهرجهان نه فقط ایران 

اگه زمانی اینجا برف بیاد باید بگیم وارد عصر یخبندان جهانی شدیم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

انشالله خدا کنه بازم برف و بارون بیاد عزیزدلم دلمون شاد شد برف دیدیم یه بار اومد چند هفته پیش موندگا ...

آره ماهم کلی ذوق میکنیم وقتی برف میاد،با بچه کوچیک بازم رفتیم برف بازی از خوش‌حالیمون

انشالله جای شماهم بباره کلی و حسابی خوش‌بگذرونید گلم.

آره 😍 شوهرم درخت تکون میداد کلی برف می‌ریخت دخترم از اول زمستون منتظره برفه کلی ذوق کرد بازی کرد

😍😍😍😍😍😍

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔