2777
2789

مادرم سیاست نداره

خرید عروسیم که بود ، به خانواده شوهرم گفت ما وسایل عروس رو خودمون میخریم شما هم وسایل داماد رو خودتون بخرید(منظور خرید عروسی)

فقط یکبار رفتن برای خرید کت شلوار و حلقه و پیراهن مردانه عروسی و کفش برای داماد ، برای منم لباس عروس و حلقه کفش عروس  و چمدان مسافرتی ولوازم آرایشی

دیگه مابقی خرید های عروسی مثل حوله و ادکلن و ساعت و لباس زیر رو نداشتیم ، نگذاشت برام بخرن نه خودش خرید بعداً ، بحساب حوصله بازار رفتن می‌گفت ندارم 

خواهرام که قبل از من بودن براشون چمدون و وسایل آوردن ، من اونموقع بچه بودم رسم و رسوم رو‌ نمی‌دونستم به مادرم تذکر بدم 

با کفش اسپرت رفتم عقد کردم ، با مانتو شلوار ساده و خیلی چیزای دیگه 

الان یادم میاد سرم سوت میکشه

اینم بگم خانوادم پول داشتن حسابی,ولی بلد نیستن شیک باشن ، این قسمتش تقصیر بابام هم بود اصلا به خونه زندگی نمی‌رسه با اینکه پول داره معتقد به ساده زیستی و فقیر زیستی هست، محله پایین شهر میشینن با اینکه پول دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم همینه حتی یک ذره هم سیاست نداره چیزی هم ما از سیاست زنانه یاد نگرفتیم!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

حق داری عزیزم

بعضی وقتا  آدم یه چیزایی تجربه میکنه که بعد از مدتها که یادش میاد قلبش سوراخ میشه ولی دیگه کاری از دستش برنمیاد منم اصلا از خرید عروسیم راضی نبودم همیشه بهش فکر میکنم و به خدا میگم اینم واسه من زیادی دیدی که حسرتشو به دلم گذاشتی

اینم بگم خانوادم پول داشتن حسابی,ولی بلد نیستن شیک باشن ، این قسمتش تقصیر بابام هم بود اصلا به خونه ...

خانواده شوهر منم همینن

هیچییییییی نخریدن موقع عروسی برای هیچکدوم ما. حتی کفش و پاپیون دامادی و کتش اینارو رفتیم حودمون دوتایی خریدیم

نه طلایی نه کادویی نه رسمی هیچی. مادرشوهرم به هیچی اعتقاد نداره. حتی تولد بچه هاشم چیزی نمیگیره

چکار می‌کنه یا نمیکنه که فکر میکنی سیاست نداره

کلا سیاست نداره به تعداد خیلی زیاد کارهایی میکنه یا نمیکنه که نشون میده سیاست نداره کلا آدم بی شیله پیله ایه! رو راسته خیلی!

ما هم شبیه خودشیم! 

بچه ها چه دختر چه پسر خیلی خیلی از مادر تاثیر میگیرن تو رفتارشون! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊