2777
2789

خورد خورد مثلا ۵ تومن اینا پول میگیرین یا گوشیتونو بتونه عوض کنه مثلا ۱۲ معمولی داشته باشین ۱۲ پرومکس بخره یا ۱۳ کدومو قبول میکنید

بنظرمن گوشیتوعوض کن خوردخوردپولوپس بگیری خرج می‌کنی معلوم نمیشه کجاخرجش کردی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تو فاذ هی گوشی عوض کردن نیستم 

ترجیح میدم پولو بهم بده خودم چیزیکه بیشتر نیازه میخرم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گوشیت خوبه که حالا پرو باشه یا سیزده چی میخواد شه بنظرم پولو بگیر یه چیزی که نیازه واقعا انجام بدی ...

میترسم خورد خورد بده دستم خرج بشه الکی یا دیر بده برا همین میگم مثلا همون گوشیو بگیره ولی دو دلم طلاهم دوس دارم

میترسم خورد خورد بده دستم خرج بشه الکی یا دیر بده برا همین میگم مثلا همون گوشیو بگیره ولی دو دلم طلا ...

خب هرچقدر داد بلافاصله برو طلا بگیر همون اندازه یا بهش بگو یه دفعه بده بهت

همون خورد خوردو بده ظلا دس دوم

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

میترسم خورد خورد بده دستم خرج بشه الکی یا دیر بده برا همین میگم مثلا همون گوشیو بگیره ولی دو دلم طلا ...

هرسری پول جمع کن طلا بگیر یه کارت بگیر حسابش ببند که نتونی استفاده کنی ازش که پولت خرج نشه من این کار میکنم وقتی هم خواستم میرم بانک حساب باز میکنم