2777
2789
عنوان

عمل بینی و بدبختیاش

102 بازدید | 10 پست

۵ روزه عمل کردم دیروز تامپونارو کشیدم از وقتی درآورد آبریزش بینی دارم و کامل کیپه شستشو ام دادم باز نشد حالا جدای از اینا سرم سنگینه یه مقدار سردرد دارم گوشامم کیپه انگار 

دکمه غلط کردمش کدومه

🙂

عزیز من عمل  بینی  عالیه مراقبت های خودشم داره 

تا دو ماه هم روی تنفس با بینی حساب نکن  5روز منتظری نفس با بینی بکشی اون همه بقیه؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه که

منم همینجور بودم ولی الان کاملا خوب شدم ن آبریزش بینی دارم نه کیپ میشه

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞
نه سنگین بودم سر و سردرد داره اذیتم میکنه

سر دردت بخاطر داروی بیهوشیه

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞

منم ۲۶ روزه عمل کردم دقیقاحال تو رو دارم ولی پشیمونیم به خاطر فرمشه خیلی بد عمل کرده اصلا به صورتم نمیاد خیلی سربالا نوک تیز شده 

روزی صدبار به خودم لعنت میفرستم 

کلا از زندگی سیر شدم🙁

بعد چند وقت خوب میشه؟ پریودم شدم بخاطر اونم بدتر کلافه ام

من۳ماه آبریزش بینی داشتم الان۵ ماهه عمل کردم 

منم ۲۶ روزه عمل کردم دقیقاحال تو رو دارم ولی پشیمونیم به خاطر فرمشه خیلی بد عمل کرده اصلا به صورتم ن ...

والا برا من هنوز تو گچه نمیدونم فرمش چیجوریه فقط دوست دارم زودتر تموم شه خیلی کلافم

🙂
وای چه طولانی  من سیتریزین می خورم خدا کنه سردردم زودخوب بشه آبریزش قابل تحمله

واسه همه یکی نیست که،من ورم یه طرفه داشتم ورمش که کمتر شد آبریزششم تموم شد

انشالله زودتر خوب شی