2777
2789

۱۰ماهه عروسی  کردیم از خونمون تا خونه مادرشوهرم ۱۵ دقیقه راهه 

شوهرمم بچه ی اول خانوادشون 

اوایل ازدواج میگف شبا بریم بخوابیم اونجا 

بعد از چن وقت این از سرش افتاد 

حالا هی گیر میده یه شب درمیان بریم اونجا .منم بهش میگم خب ما زندگی داریم تازه ازدواج کردیم تو چرا ذوق و شوق نداری بمونیم خونمون

در هفته ۳ یا ۴ شب اونجاییم روزای جمعه هم ک خونس بهانه میکنه ک بریم خونه مامانم اینا 

هر هفته جمعه هامون هم زهرمار هی دعوا 

من میگم خب هفته ای دوبار .ولی همسرم میگه نه من هر وقت دلم میخواد میرم من بچه ی اولم انتطار دارن

اونوقت اگه من بگم بیا بریم خونه مامانم اینا بهانه میاره ک کار دارم فلان بهمان نمیاد 

تصمیم گرفتم دیگه از این به بعد صبح ها منم برم خونه مامانم شبا هم بگم بیا بریم خونه مامانت 

دیگع برای منم اهمیتی نداره خسته شدم 

تو رو خدااا ا بگید چی کار کنم 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
خدا چی تویِ بچه ننه ها میبینید که زنشون میشید اخه

فکر نمی کردم اینجور باشه 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که نشد زندگی مهد کودکه مگه ؟!!!

چی کار کنم بخدا خسته شدم ۱۰ ماهه سر این موضوع دعوا داریم میگن خب هفته ای دوبار بریم 

باید اینا رو قبل از ازدواج صحبت کرد اما شاید بهتره یه بار بگی باشه هرچقدر دوست داری برو شما من مانع نیستم من هفته ای یک شب میام خونشون بذار بدون شما هرچقدر میخواد فعلا بره تا حسش به مرور بخوابه

اره کلا شل بگیر هنوز وابسته اس آقا پسرمون ....ولی از من باشه لج نکن برو اونجا پاتم بنداز رو پات استر ...

نمیدونم خانوادش هم آدم های خوبی آن 

باید اینا رو قبل از ازدواج صحبت کرد اما شاید بهتره یه بار بگی باشه هرچقدر دوست داری برو شما من مانع ...

خب اونوقت این شبا برع من کجا برم 

آبرومون هم میره پیش خانوادش حالا میگن دختره بهش هیچ بی احترامی نمیشه نمیاد 

امکانش هست خونت عوض کن جای دورتر برو

نبابا امکانش نیست 

حالا عصری تهدید می کرد از سال بعد میرم طبقه ی پایین مامانم اینا اگه تو نیای  زود زود بریم اومجا

خب اونوقت این شبا برع من کجا برم  آبرومون هم میره پیش خانوادش حالا میگن دختره بهش هیچ بی احترا ...

عزیزم بمون خونت وقتی میره اگه شما هم مثل اون هر شب بری خونه پدرت و هر کدوم جدا جدا اونه که بی معنیه جون نیشه لجبازی اما کسی که تو‌خونشه که لحبازی نکرده اصلا بهش نگو دوست ندارم نمیخوام  بیام خوشم نمیاد بگو توانم بیش از این نیست بیشتر واقعا نمیتونم وگرنه خیلی هم دوستشون دارم و براشون احترام قاعلم ولی شما دوست داری هرچقدر بری به نظرت احترام میذارم خانواده شوهرم ناراحت شدن گفتن چرا بگو مثلا به مادرشوهرت واقعا شما هم برام خیلی عزیزید ولی من خونه مادر خودمم کلا بخوام با همسرم برم هفته ای یکشب میرم مگه تنها برم یه وقت سر بزنم نه که نخوام خونه شما بیام با مادر خودمم همینم وگرنه کجا بهتر از خونه پدر مادر 

خب اونوقت این شبا برع من کجا برم  آبرومون هم میره پیش خانوادش حالا میگن دختره بهش هیچ بی احترا ...

عزیزم مگه خونه نداری؟

بعدشم شما زندگیتون مستقل و جداست

زشت اینکه همش اونجایید