2777
2789
عنوان

ختم 313,000 صلوات ♥️🌼

563 بازدید | 102 پست

ختم 313,000 ( سیصد و سیزده هزار ) صلوات 

امام کاظم ( ع ) میفرماید : 

در ترازوی اعمال، هیچ ‌چیز سنگین ‌تر از صلوات بر محمد و آل محمد نیست. 

تا تاریخ : 

01 / 01 / 1403 ( عید نوروز سال جدید ) 

هرچقدر که میخواین شرکت کنین ، تعداد بگین حتی یکدونه 

ب نیت رضای خدا و ظهور مهدی و برآورده شدن حاجت تمام مسلمانان جهان 

ممنون میشم واسه تنگی نفس منم اگه میشه دعا کنین 

( اگه تعداد گفتین و نتونستین بفرستین یا ب هر دلیلی نخواستین و پشیمون شدین ، تو جدیدترین تاپیک صلواتم بهم بگین ، ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ صلوات 

برام دعا کن گلم🥺🙏

ازمایش بارداریم‌مشکوک شده باید یه هفته دیگه تکرار کنم ببینم هستم یا نه😓😭😔

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام خوبی؟

شما میدونستی که پسره این کاربر؟

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

سلام واقعا !!!!نه نمیدونستم  شما از کجا فهمیدی😱🤦‍♀️

سلام عزیزم

شک کردم اول بعد دیدم سن و همه چیشو دروغ میگه 

به چند نفر هم گفته بود سنمو دروغ میگم و ۱۷ سالمه 

بعد یه زمانی اومده بود پی وی من می‌گفت برو به برادر زادم کمک کن آیدی روبیکش داد .. منم نرفتم و کلا خبری نگرفتم 

تا چند وقت پیش تو ناشناس گفت .. وقتی تعلیقش کردم فشار بهش وارد شد لو داد😂

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

سلام عزیزم شک کردم اول بعد دیدم سن و همه چیشو دروغ میگه  به چند نفر هم گفته بود سنمو دروغ میگ ...

ای بابا چقدر باهاش درددل کردم 😬

عجب وایسا دنیا من میخوام پیاده شم🤣🤣🤣.

به من گفته بود۲۷ سالمه که😐

الان تعلیق شد دیگه؟

وای وای چقدر بد ادم نمیتونه به هیچکس اعتماد کنه🤦‍♀️

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
ای بابا چقدر باهاش درددل کردم 😬 عجب وایسا دنیا من میخوام پیاده شم🤣🤣🤣. به من گفته بود۲۷ سالمه ک ...

منم خیلی .. همه چیمو گفتم 😐💔میومد بهم می‌گفت تصادف کردم بچم سقط شد و از این چرت و پرتا 

😂من از اخلاقش فهمیده بودم بچس ولی پسر بودنشو نه 

اره تعلیقش کردم .. دقیقا 

منم خیلی .. همه چیمو گفتم 😐💔میومد بهم می‌گفت تصادف کردم بچم سقط شد و از این چرت و پرتا  😂من ...

دقیقا به منم همین میگفت🤣 

وای وای منم میدونستم کم سن ساله بهشم میگفتم که بچه ای ولی اینکه اقا باشه نه نمیدونستم😬

یه سایت گذاشت بود با قوه تخیلش سرکار🤦‍♀️😐

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
دقیقا به منم همین میگفت🤣  وای وای منم میدونستم کم سن ساله بهشم میگفتم که بچه ای ولی اینکه اقا ...

😂😂 تو بلوغه هورموناش بهم ریخته 

قشنگ بلد بود چطوری دخترونه صحبت کنه ولی خب من حرف زدن پسرارو میشناسم هرچقدر سعی کنه نمیتونه 

تازه من به کسی نگفتم اومدم ببینم برنگشته دیدم شما پیام دادی گفتم بهتون بگم😂 بقیه همچنان دنبالشن

😂😂 تو بلوغه هورموناش بهم ریخته  قشنگ بلد بود چطوری دخترونه صحبت کنه ولی خب من حرف زدن پسرارو ...

🤣🤣

اها بهم گفته بود رفتم مشهد من یه مدت سایت نبودم بعد امدم توتایپش حالش بپرسم که شما گفتین اینجوری ممنون عزیزم که بهم گفتی.

❤️‍🩹 I`m ok