2777
2789

لطفا خانم های باردار یا کسایی که تجربه داشتن جواب بدهند ممنون تو هفته 29 بارداری دکتر واکسن کزاز تجویزکردن گفتن اگه تاریخ زدن اخرین واکسن کزاز از ده سال گذشته حتما بزنن اگه نه لازم نیست ایشون سال 98 عقد وازدواج کردن ووقتی رفته بهداشت گفته که اون زمان واکسن کزاز زدن یعنی حدود 5سال میتونه بزنه نزنه هم اشکالی نداره ولی اصرار داشتن بزنه واکسن بهتره حالا ایشون دودل هستن بزنن واکسن یا نه اخه پنج سال پیش زدن میگن تا 10 سال ایمنی داره کسی اطلاع دقیق داره جواب بده کسی بوده واکسن کزار نزده مشکلی نداشته باشه تو بارداری یا حین زایمان خدای نکرده مشکلی پیش نیومده دوستم بیشتر بخاطر جنین نگران که نکنه عوارضی چیزی داشته باشه کسی تجربه داشته خانمهای باردار یا مامایا پرستار تو سایت اگه هست راهنمایی کنه خدا خیرتون بده دوستم خیلی نگرانه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام تازه بارداری یا بچه تون به سلامتی دنیا اومده دکترتون چی گفت مشکلی پیش نیومد ؟

من دیگه اخراشم گفتن نزن لازم نیست

خواهرشوهرم که توهیچکدوم از بارداری ها نزد

میخواین فردا زنگ بزنید از دکتر سوال کنید

اگر مسکل نداره دیگه نگران نباشید