2777
2789
عنوان

کاش بشه...

95 بازدید | 6 پست

کاش فرهنگ طلاق جا بیفته و دید آدما ب خانمی که جدا شده عوض شه آخه کسی ک جدا میشه ا رو دلخوشی نیست که 

کی دلش میخواد حرفش بیوفته تو دهن مردم و زندگیش دهن ب دهن بچرخه و همه تهمت بهش بزنن یه زن تا کارد ب استخونش نرسه جدا نمیشه تو جامعه ای ک همجنسامون هم پشتمون نیستن هیچکس ازدواج نمیکنه ک جداشه و هیچکس هم نمی‌خواد همچین شکست بزرگی رو تجربه کنه لطفا با حرفامون این راه سخت رو سخت ترش نکنیم 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متأسفانه هیچوقت درست نمیشه چون ذهنیت بیمار بیشتراز ذهنیت های سالم هستن واسه همین دوهزار سال دیگه ام ...

خب بدیش اینجاست که حتی خانوما هم پشت همجنساشون نیستن گاهی حرفایی میزنن ک غیر ممکنه مردی اون حرفا رو ب زبون بیاره 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎
خب بدیش اینجاست که حتی خانوما هم پشت همجنساشون نیستن گاهی حرفایی میزنن ک غیر ممکنه مردی اون حرفا رو ...

پس شدنی نیست همچین چیزی تعداد بیشتر جامعه طلاق رو ب چشم بد میبینن حالا شاید اشتباه از مردشون بوده ولی اینقدر بد جلوه اش دادن که هرکسی بگه طلاق سریع فکرشون میره سمت این که خانوم مشکل داره بابا هزارتا حرف دیگه 

پس شدنی نیست همچین چیزی تعداد بیشتر جامعه طلاق رو ب چشم بد میبینن حالا شاید اشتباه از مردشون بوده ول ...

دقیقا ندیدم خانمی بخواد جدا بشه و یه تهمت افتضاح بهش نزنن حتی اگر تو دادگاه ثابت بشه ک آقا مشکل داشت باز یعده هستن ک یه حرف نا مربوطی بزنن