2777
2789
عنوان

هوا ابریه.تنهام. شوهرمم مادرشو برد

177 بازدید | 14 پست

هوا ابریه خیلی خونمونم دلگیره. به شوهرم گفتم بعد ناهار بریم پیاده روی

بعد مادرش زنگ زد گفت منو ببر فلان جا

شوهرم گفت چیکار کنم؟ گفتم عب نداره مامانتو ببر. اونم گفت باشه:(

خیلی ناراحت شدم:( تو دوران pmsم هستم عجیب دلم گرفته

دلم میخواد وقتی رسید خونه باهاش قهر کنم:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂  عزیزم با جمله  اخرت خندم گرفت 

حق داری    یه چایی نبات بخور و هندفری  بذار و گور بابای دنیا ،،، حیفه اوقات تلخی کنی 

قدر زندگیتو بدون جاانم 🤗

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

اجازع گرفتع بنده خدا 

خب میگفتی نه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

میدونین چیه اقایون مثل ما خانما هر چی که بگی رو میفهمن. مثلا ما میگیم برو عب نداره منظورمون اینه که نرو ولی خب اونا به مسایل ساده نگاه میکنن. شما خودتون گفتین مادرشو ببره پس دیگه نمیتونیین قهر کنین. اینجور مواقع صاف و پوست کنده بگین اقا منم ببر بیرون. یا باشه مادرتو برسون ولی منم دلم خیلی بیرون میخواست.خواستتونو صریح بگین تا این اختلافا پیش نیاد