2777
2789

عنوانلطفا دلداریم بدین😭اگر یه چیزایی راجب شریک احساسی یا همسر فهمیده باشین خیلی چیزای بدی باشه

نتونین ب کسی بگین کسی نباشه کمکتون کنه چیکار میکنین توروخدا بگین خیلی درموندم حالم بده😞😔نه مدرکی دارم نه میتونم داشته باشم

اون چیزایی ک فهمیدم همه از دم راسته😞با اینایی ک من فهمیدمم باید جداشم فقط ولی شرایطشو ندارم دوتا بچه دارم😭😞ب بچه ها هم رحم نمیکنه میگه دوستون ندارم😭کسیم نداریم ای خدا

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم نه میتونه مجرد باشه نه میتونه به کسی اعتماد کنه ازدواج کنه😭

خیلی زمونه بدی شده دیگه مرد تو این دنیا وجود نداره 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

خدا فقط کمکت کنه خواهر گلم  خدا عقلش بده

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
آدم نه میتونه مجرد باشه نه میتونه به کسی اعتماد کنه ازدواج کنه😭 خیلی زمونه بدی شده دیگه مرد تو این ...

چرا عزیزم وجود داره منتها اینایی که شما اینجا میبینی و بعضی از کاربرای محترم میگن ،،،نر هستن مرد نیستن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
چرا عزیزم وجود داره منتها اینایی که شما اینجا میبینی و بعضی از کاربرای محترم میگن ،،،نر هستن مرد نیس ...

والا من حتی اونایی که فکر میکردیم خوشبختن بدبخت از آب دراومدن .همه دارن ناله میکنن از زندگیشون 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
والا من حتی اونایی که فکر میکردیم خوشبختن بدبخت از آب دراومدن .همه دارن ناله میکنن از زندگیشون 

خدا خوشبخت ترت کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه