2777
2789

می‌خوام تا قبل از ماه رمضون تموم شه.خونه م بزرگه ی پسر خیلی شیطون هم دارم . انقد استرس خونه تکونی دارم .دوسدارم زود تمیز کنم تموم شه.انشالله از فردا شروع میکنم اتاقارو تمیز کنم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز یه قسمت از آشپزخونه رو تمیز کردم خیییییییلی حال داد........منم باید قبل ماه رمضون تموم کنم .........خونمم خیلی کوچیکه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من هشت ماهم و ۱۰ روز قبل از عید زایمانمه هیچکارم نمیتونم بکنمکسی هم کمک حالم نیست

عزیزم بسلامتی . کارگر بگیر بنظرم چون بعد از زایمانت خونه تکونی مشکله

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

ماه پیش با این که استراحتم هستم با بدبختی موکت راهرو رو شستم

حالا شوهرم با کفش گلی اومده روش تا دم در 

اصلا نه شوهرم نه دخترم ملاحظمو نمیکنن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

کاش میمردم از دست همشون راحت میشدم

لباساشونو هم از رو زمین برنمیدارن همش در حال بدو بدو هستم پشت سرشون اخرشم هیچی به هیچی

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘