من هشت سالی هست ازدواج کردم و بچه دار نشدم حدودا دو سال هست که با موافقت همسرم به دانمارک مهاجرت کردم و البته همسرم حاضر به زندگی در اروپا نشد و من رو اونجا گذاشت و خودش برگشت ، در این مدت هم بخاطرش من به ایران رفت و امد کردم
وقتی ایران بودیم خیلی خیلی دعوا و بحث شدید داشتیم و بخاطر قهرهای همسرم و نداشتن رابطه نتونستیم بچه دار بشیم و مجبور شدم بخاطر برنامه ریزی نکردن روی رابطه با اون وارد پروسه ای وی اف بشم و چندبار ای وی اف کنم که منفی شد
الان هم که بسختی می ام ایران همسرم باز همون روال قهر رو پیش میگیره و من در مدت تخمک گذاری رابطه ندارم
خیلی خیلی ناراحتم و غصه میخورم ، می دونم که همسرم یه تیک و تاکی با زنای دیگه می زنه و خودم بارها شاهد چت هاش با زنای دیگه بودم اما نمی دونم رابطه فیزیکی هم داشته یا نه !
شخصیت خودشیفته ای داره ! تمام رفتارا و علائم خودشیفتگی رو داره
نمی دونم ازش جدا بشم و برم برای خودم توی دانمارک یه زندگی جدید تشکیل بدم یا به امید این مرد به همین منوال ادامه بدم
این دفعه اگه برم هم تا ۶ ماه نمیتونم برگردم !
قسمت بد دعواهامون اینه که همیشه بخاطر پدر و مادرش با من قهر و دعوا شدید کرده !
خانواده ام هم تصمیم رو به خودم سپردند هرچند اونها هم شاهد رفتارای بچه گانه و متوقعانه همسرم هستند و می دونند که من در مدت زندگیم در ایران خیلی سختی کشیدم
حالا نمی دونم چیکار کنم فقط لطفا نگید برگرد ایران چون من در مدت زندگیم با همسرم در ایران اصلا روی ارامش رو ندیدم