2777
2789
عنوان

نمی دونم چیکار کنم ! کمکم کنید

184 بازدید | 26 پست

من هشت سالی هست ازدواج کردم و بچه دار نشدم حدودا دو سال هست که با موافقت همسرم به دانمارک مهاجرت کردم و البته همسرم حاضر به زندگی در اروپا نشد و من رو اونجا گذاشت و خودش برگشت ، در این مدت هم بخاطرش من به ایران رفت و امد کردم 

وقتی ایران بودیم خیلی خیلی دعوا و بحث شدید داشتیم و بخاطر قهرهای همسرم و نداشتن رابطه نتونستیم بچه دار بشیم و مجبور شدم بخاطر برنامه ریزی نکردن روی رابطه با اون وارد پروسه ای وی اف بشم و  چندبار ای وی اف کنم که منفی شد  

الان هم که بسختی می ام ایران همسرم باز همون روال قهر رو پیش میگیره و من در مدت تخمک گذاری رابطه ندارم 

خیلی خیلی ناراحتم و غصه میخورم ، می دونم که همسرم یه تیک و تاکی با زنای دیگه می زنه و خودم بارها شاهد چت هاش با زنای دیگه بودم اما نمی دونم رابطه فیزیکی هم داشته یا نه ! 

شخصیت خودشیفته ای داره ! تمام رفتارا و علائم خودشیفتگی رو داره 

نمی دونم ازش جدا بشم و برم برای خودم توی دانمارک یه زندگی جدید تشکیل بدم یا به امید این مرد به همین منوال ادامه بدم 

این دفعه اگه برم هم تا ۶ ماه نمیتونم برگردم ! 

قسمت بد دعواهامون اینه که همیشه بخاطر پدر و مادرش با من قهر و دعوا شدید کرده !

خانواده ام هم تصمیم رو به خودم سپردند هرچند اونها هم شاهد رفتارای بچه گانه و متوقعانه همسرم هستند و می دونند که من در مدت زندگیم در ایران خیلی سختی کشیدم 

حالا نمی دونم چیکار کنم فقط لطفا نگید برگرد ایران چون من در مدت زندگیم با همسرم در ایران اصلا روی ارامش رو ندیدم 

چرایه بچه رو میخوای بدبخت کنی ؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق بگیر. دور از هم که نمیشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

برو دانمارک پشت سرتم نگاه نکن 

مطمعنا اگر بچه دارم میشدی ازش با این رفتارای شوهرت بچه خوشبختی نداشتی 

برو با یکی که لیاقتت تو یه کشور خوب زندگیتو از نو بساز خودتو پیر آدم بی ثباتی مثل ایشون نکن خواهرم

برو دانمارک پشت سرتم نگاه نکن  مطمعنا اگر بچه دارم میشدی ازش با این رفتارای شوهرت بچه خوشبختی ...

دقیقا خیلی بی ثباته و شخصیت ضعیفی داره

تو زندگی از یه طرف بهم زبونا ابراز علاقه میکنه و از طرف دیگه بخاطر کوچکترین چیزی دعوای شدید میکنه 

یک بار روزی که جواب ای وی اف ام منفی شد کلی باهام همدردی کرد و بهم امید داد بعد همون شب شاهد چتش با یه زن متاهل بودم !

دقیقا خیلی بی ثباته و شخصیت ضعیفی داره تو زندگی از یه طرف بهم زبونا ابراز علاقه میکنه و از طرف دیگه ...

تورو خدا این لطف در حق خودت بکن و خودتو از این وضع نجات بده شکککک نکن رابطه فیزیکی متعددی هم داره شما نیستی ببینی بودی هم مردا کارشونو بلدن هیچ نکنه مثبتی تو رابطه شما نیست خودتو حیف نکن برگشتن به این جهنم هم از سرت بیرون کن

جدا شدن یا نشدن رو خودت میدونی اما تا وقتی ارتباطتون کاملا خوب نشده بچه نیار  حالا دلیل اینکه ...

فقط میترسم که طلاقم از روی خودخواهی و شرایط خوبم در دانمارک باشه و خدا قهرش بگیره

فقط از قهر خدا می ترسم وگرنه تا قبل از رفتن ام هفته ای نبود که با من دعوای شدید راه نندازه

خیلی بد دهن و فحاشه و فقط به امید بهبود شدن شرایط موندم 

جدا شو اصلا واسه چی پای این موندی

به امید بهتر شدن این زندگئ 

پیش خودم میگم هر زندگی ای یه مشکلاتی داره این هم مشکلات زندگی منه 

اما الان دیگه خیلی برام سخت شده ! من باید ۶ ماه شاهد از دست رفتن شانس بچه دار شدنم باشم اون هم با مردی که وقتی یکماه می ام ایران باز قهر و ادا راه می ندآزه 

به امید بهتر شدن این زندگئ  پیش خودم میگم هر زندگی ای یه مشکلاتی داره این هم مشکلات زندگی منه& ...

نه اصلا منطقی نیس این زندگی درست نمیشه

منم همین طرز فکرو داشتم همیشه ولی هر روز ک میگذره پشیمون میشم‌

شمام نزار دیر بشه .بالاخره اینم راهه حتی تو قرآنم سوره طلاق هس

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
نه اصلا منطقی نیس این زندگی درست نمیشه منم همین طرز فکرو داشتم همیشه ولی هر روز ک میگذره پشیمون میش ...

ممنونم ازت 

میخوام قوی تو این راه قدم بردارم 

باید باورم بشه که زندگی متاهلی بهتری هم وجود داره

ممنونم ازت  میخوام قوی تو این راه قدم بردارم  باید باورم بشه که زندگی متاهلی بهتری هم وج ...

اره عزیزم صد در صد.امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره.

از اون مرد نه شوهر خوبی واسه درمیاد ن پدر خوبی واسه بچه ت.

اصلا تنهایی شرف داره ب این زندگیا.

شما ک خداروشکر شرایطتون هم خوبه بعدش دچار مشکل نمیشی

امثال من ک نه خودشون تونستن فکری واسه خودشون کنن نه بعد طلاق تو خونه پدر جایی هس واسشون مجبوریم تحمل کنیم.

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
اره عزیزم صد در صد.امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره. از اون مرد نه شوهر خوبی واسه درمیاد ن پدر خوبی ...

من تو این هشت سال خیلی سختی کشیدم و تنها دلیل مهاجرتم فرار از این شرایط بود فکر می کردم همسرم هم باهام می اد ولی وقتی پاش اونجا رسید چون تحمل سختی های مهاجرت رو نداشت بعد یکماه برگشت ، دوری از پدر و مادرش و نداشتن اعتبار سابقش باعث شد برگرده و به من گفت هر وقت شرایط خوبی برای من مهیا کردی من هم می ام و میمونم 

همونجا هم که بودیم بعد دوهفته بهونه گیری هاش شروع شد و بدتر از همه اینکه مشتری خانوم متاهلی که دم به دقیقه زنگ می زد که کی برمیگردید ایران که میخوام سفارش بدم و بعدها دیدم همون خانوم باهاش چت های عاشقانه کرده !