2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین مهمونی تدارک دیدم

127 بازدید | 13 پست

امروز خونه مامانم و مادرشوهرمو دعوت کردم واس نهار

همچی خوب بود تا اینکه میخواستن برن 

داداش کوچیکم شروع کرد گریه کردن کلاس اوله

میخواست بمونه جوری که خودشو میزد به زمین 

بعدگفتم بمون شوهرم گف بزار بره خستمه میخام بخابم

بش گفتم من حواسم بش هس شلوغ نکنه 

گف بزار بره میگمت

بش گفتم خودت بمون من میبرمش فضای سبز پیشمون بشینه عصره هواخوبه

گف میگمت یا جای منه یا اون 

دستشو کشید پرتش کرد از خونه بیرون 

مامانم  اینا تو ماشین بودن ندیدن

حالا من شوهرم همش خونه مامانم ایناس

همه رفته بودن جز برادرشوهرم بازم بش گف چته بچس بزار بمونه 

قبول نکرد 

برادرمو با گریه فرستادم تو ماشین 

خیلی اعصابم داغون شد گرف خابید

خیلی خوش گذش ولی کوفتم کرد حالا من از صب نشسته بودم تدارک میدیدم

هیچی بش نگفتم 

شمابودین چیکار میکردین

برادرشوهرم هم دید اینجوریم خودشم رف

البته میخواست بمونه

تصویری باش گوشاآام پره

چن سالشه برادرت 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷

عاییی بمیرم براش 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

شاید دلش میخواسته باهم تنها بلشید و... تو میخواستی برادرتو ببری پارک و.. اونم نمیتونشته تحمل کنه.. بعدم که اینجوری شده اعصتبش خوردشده گرفته خوابیده.. هرچند کارش اشتباه بوده ولی احتمالا چنین چیزی توی ذهنش بوده که اینجوری رفتارکرده

بهش بگو داداشم رفته به بابام تعریف کرده 

بابامم گفته دیگه نمیام خونتون 

خواستیم بری خونتون تنها برو

طفلک بچه

چقدر بیشعوره

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

شاید اعصاب‌نداشته ولی حتما ی برخورد ریزی باهاش بکن ک عادتش نشه بی احترامی ب خانواده ات 

چجوری مثلا بش بگم من خیلی خوبم با مامانت و داداشت چرا اینکارو میکنی؟

از این به بعدم دیگ احترام حالیم نیس؟

تصویری باش گوشاآام پره

شاید دلش میخواسته باهم تنها بلشید و... تو میخواستی برادرتو ببری پارک و.. اونم نمیتونشته تحمل کنه.. ب ...

ن میگم برادرش میخواست بمونه 

ک شب برن جایی

دید اینجوریه رف

ن عمرا خودش بخاد میگ 

داد میزد میخوام تنها باشم

تصویری باش گوشاآام پره

از یه طرف هم همسرت حق داره به هر حال اونا مهمان بودن ادم بعدش خسته میشه باید خونه رو تمیز کنه استرا ...

والا تا بوده همین بودم خودش لم داده

همکارو من کردم 

حتی مامانم تو ظرف شستن کمکم کرد ما رسم نداریم مرد ب چیزی دس بزنه 

افته براش

هه😪

تصویری باش گوشاآام پره

چجوری مثلا بش بگم من خیلی خوبم با مامانت و داداشت چرا اینکارو میکنی؟ از این به بعدم دیگ احترام حالی ...

اول از همه ازش بپرس شاید دلیلش منطقی بود 

و هر چی بود دلیلش حتا اگر منطقی بود بگو من خیلی ازت ناراحت شدم شخصیت منو جلو برادرت خورد کردی میتونستی خیلی مهربون تر برخورد کنی اینجوری کنی واقعا دیگ خیلی از احترام هارو بین خانواده ها میشکنی و توقع احترام از من نداشته باش 

#انسانیت