2777
2789
عنوان

پدر و مادرم خیلی بی دست و پا هستند

185 بازدید | 11 پست

وقتی من میخواستم عقد کنم ، چون رسم پدرشووهرم اینا بود و اول هم گفتن قرار شد ما دوران عقد با هم نباشیم ، یعنی حتی با هم بیرون نمی‌رفتیم چون رسم اونا بود، رسم ما اینقدر شدید نبود  

حالا مادر جاریم همون اول تو روشون وایستاد ، داماد رو شب اول دعوت کرد ، قشنگ احترام می‌کنه ،قربون صدقه داماد میره

حالا مادر من بی زبون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه پدر و مادر منم همینجورین 

با اینکه خواهر و برادرهاشون میشه گفت تو خیلی چیزا زرنگتر از اینان نمیدونم اینا چرا اینطورین 

باز خوبه تو ازدواج کردی من اینا رو میبینم اصلا از امکان ازدواج برای خودم ناامید میشم 

خیلی قدیمی فکر میکنن قدیمی زندگی میکنن 

اصلا یه جور عجیبی هستن 

متاسفانه پدر و مادر منم همینجورین  با اینکه خواهر و برادرهاشون میشه گفت تو خیلی چیزا زرنگتر از ...

مادر من خجالت میکشه با داماد صحبت کنه ، دیگه مرد  غریبه ببینه اصلا حرف نمیزنه تو جمع 

حالا مادر اون ، یجوری زبون می‌ریزه جلوی پدرشوهرم 

مادر من خجالت میکشه با داماد صحبت کنه ، دیگه مرد  غریبه ببینه اصلا حرف نمیزنه تو جمع  حال ...

باورت نمیشه مادر من با اینکه شاغله اصلا جرئت حرف زدن درست و حسابی نداره تو موقعیت های حساس

مثلا یه نفر بخواد کسی رو معرفی کنه به تته پته میفته 

من میگم اگه من مادر بودم میتونستم ده تا دختر شوهر بودم این یدونه رو هم بلد نیس 

خودش همیشه ساده بود بچه تو سری خور خونه این بود 

پدرمم اخلاق هاش عجیبه 

هیچکدومشون به درد من نمیخورن 

این عزیزم چیزی نیست که یه شبه بشه بدست آورد . به هر حال اونا اونطور بزرگ شدن شما خودت بدت نیاد اگه خودت ادعای اونو داری که خیلی میدونی و....میتونی تو بیشتر مواقع باهاشون مشورت بکنی درثانی آدما رو هیچ وقت باهم مقایسه نکن . خود شما آیا مثل جاریت هستی ؟؟؟ !! پس مقایسه بنظرم اشتباهه ولی خوب برا بهبود هر نقض و یا...باید تلاش و کاری کرد هر چند عقیده دارم  مهربونی و خوبی  آدما به سادگی و صداقت هست نه به رند بودنشون و به هر بادی وزیدن . 

درسته ،اونا هم میتونن بگن بچه اونا سخت کوش تر و... هست

عزیزم منظورم نبود که خودتو محکوم بکنی و  این چنین حرفی بگی . هر کسی یه عیب و ایرادی داره که حالا خواسته و یا نخواسته دارای اون مشکل هست باید سعی بشه اونا رو به نحوی حل کرد هر چند تغییر دادن آدما با گذشت زمان و سنشون ، سخته . خودت میدونی یه بچه ی کوچیک رو میشه هر طور بخایی تغییر بدی ولی وقتی آدم بعضی چیزارو تو گذر زمان بهش عادت کرد نه که بگم نمیشه ، به سختی تغییر میشه داد.  به هر حال بعد این لازم شد خودت اون کمبودها رو اگه برات مسأله هس سعی کن جبران بکنی . مثلا همسرت میاد خونه ی پدرت ، اگه چیزی کم و کسری بود برای پذیرایی خودت بگیر . میتونی واسه تولد همسرت ، یه کادویی بگیری و به پدر و مادرت بدی اونا بدن و....اینارو گفتم بدونی میشه کم و کاستی دوربرت رو هم یه جورایی بپوشونی و به چشم بیایی.