2777
2789

اگه دوست دارین عکسای سفرتونو (خودتون در عکس نباشید به دلیل مسائل امنیتی) به اشتراک بزارید یکم کیف کنیم، سفر که نمیشه بریم با این وضع لااقل از دیدن سفرای دیگران لذت ببریم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشنمه حال ندارم برمغذا داغ کنم سفره چیه

سفر.مسافرت😂😂

گشنگی خواهر خیلی بهت فشار اورده..منم همینم حال ندارم چیزی بخورم😂😂

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

البته شهر خودمونه سفر نیست

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

اینجا تابستون بود رفته بودیم یکی از روستاهای قشنگ آمل😍

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
حقیقتا دوساعته از خنده جرررر خردمم😂😂😂😂 زیادی داره بهم فشار میاد فک کنم

😂😂😂😂😂😂بخدا من اول فکر کردم عنوات تاپیک عکس زیرسفره هاتونه..گفتم وای ددم زیر سفره دیگ براچیشه اخه اسی

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
چ قشنگ...کجاست

شاه گلی تبریزه عزیزم البته واسه تابستونه الان برفه همه جا

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
شاه گلی تبریزه عزیزم البته واسه تابستونه الان برفه همه جا

خداروشکر ک باز برف میاد....واقعا قشنگه ..واجب شد تابستون بیایم ایشالا تبریز