2777
2789

چکار کنم؟شوهرمم سرکاره فک نکنم کمک بده،من دست تنها با یه بچه که میخواد همش دنبالش بدویی چکار کنم؟میخوام تنهایی انجامش بدم ولی نمیدونم چجوری،کمکم کنید،خواب روز هم نداره بچه که موقع خوابش انجام بدم

نمیتونی بذاریش خونه مادرت یا مادر شوهرت؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال ماه رمضان هستش

دومامهمون میادپشت کابینتت رونگاه میکنه

یادرزدیوار؟!

سومامهمون بیخودکرده ماه رمضان بیاد

روزهاش که روزه ایم وشبهابعدنمازوافطارمیخوابیم تاسحر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

به نظر من خیلی دارید سخت میگیرید. 

کارهای ضروری تر رو هر موقع که دلبندتون خواب بود انجام بدید. اگه به همه کارهاتون هم نرسیدین طوری نیست خب با بچه کوچیک نمیشه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

فرش و پرده هارو بده قالیشویی و اتو شویی هروز یکی از کابینت های اشپزخونه رو بریز بشور 

دیوار ها اگه رنگ روغنه مخلوط مایع و وایتکس درست کن با تی تمیز کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اونا شهرستانن،جایی هم بدون من واینمیسته

ای بابا تلویزیون براش روشن کن یا باهاش بازی کن تا حسابی خسته بشه و بعد بخوابونش

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
بدم میاد،پارسالم باردار بودم نتونستم درست،اصلا حالم خوب نیست با خونه

گلم کم کم انجام بده، اگه بخشی از کارها به بعد عید هم افتاد طوری نیست. 

کاشکی همه مشکلات دنیا اینا بود. 

!!!

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه