2777
2789

سلام مامانم همش پریود بودو خون ریزی ذاشت، و پیگیری نمیکرد تا چند وقت پیش ک میبینه زیادی دیگ داره خونریزی میکنه میره دکتر، و دکتر براش سونو نوشت گفت فیبرم های زیادی داری باید حتما کورتاژ شی، الان چندروزه کورتاژ شده، بعذ عمل دکتر ب مامانم گفت اونی ک برداشتم خیلی بزرگ بود، بعد گفت دادیم نمونه برداری جوابش بیاد ببینیم چیه درمانو شروع کنیم، 

بچه ها کسی اینجوری بوده ک خطرناک باشه؟ نکنه مامانم مریضی خطرناکی داشته باشه

مامانم 50سالشه ولی اندازه زنه 100ساله سختی کشیده🥺🥺

خدایاشکرت بابت همه چیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروم خطرناک نیست و یه توده خوش خیم هست که باعث خون ریزی در خانم‌ها میشه. من جای مادرتون بودم کلا رحمم رو بر میداشتم.  مامان و زنعموی منم در سن ۵۰-۵۲ سالگی رحمشون رو دراوردند. به خاطر فیبروم و خونریزی زیادی که می‌کردند. کلا هر چیزی که از بدن در میارن میدن نمونه برداری. نگران نباش

وای از همین میترسم🥺چرا گفت رحمت رو باید برداری مشکل چی بود؟ 

گفت بهتره برداری، بخاطر خون ریزی های شدید کم خون میشی و خطرناکه

و ممکنه در اینده مشکل خطرناکی پیش بیاد

دیگ جراحی کرد و برداشت رحمش رو، اصلا نگران نباش جای نگرانی نداره