2777
2789
عنوان

درمان بی میلی جنسی برای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 60 پست
کاش من جای تو بودم حاضرم جام و باهات عوض کنم

نه اینجوری نگو ، بی میلی جنسی کُل سیستم دستگاه تناسلی و باروری رو بهم می ریزه

باعث سرد شدن واژن میشه ، قشنگ سردیشو خودت حس میکنی ، باعث لخته های پریودی میشه ، باعث قاعدگی دردناک میشه ، قاعدگی رو چند روز جلوتر یا عقب تر میندازه ، و حتی باعث سردی خون قاعدگی هم میشه😭

و حتی باعث سردی مغز و افسردگی هم میشه😪

من همه ی اینا رو کشیدم که میگم و الان دنبال راه چاره ام😢

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بودم عزیزم الان خیلی بهترم همش دعوامون سر همین بود خدا خیرش بده یه دکترمزاج شناسی منو درمان کردم میخوای شمارشو بدم بهت ‍؟

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
چرا نمیری دکتر 

هزینه ی دکتر و آزمایش زیاده گلم ، بودجه ام نمیرسه 😢

شوهرم کم در آمده 😔

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
نه اینجوری نگو ، بی میلی جنسی کُل سیستم دستگاه تناسلی و باروری رو بهم می ریزه باعث سرد شدن واژن ...

تو پریودی ۳ روز اول حمام نرو

از روز ۴ هم باروغن سیاهدونه خوب ماساژ بده تا ۱۰ روز

جای سرد نشین،بعد رابطه فوری حمام نرو

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

یعنی کلا به را...طه علاقه نداری ؟ 

علاقه دارم ، ولی میلم نمیکشه انجامش بدم.

اگه شوهرمم بخواد نزدیکم بشه فقط بخاطر دل اون راضی به این کار میشم در صورتی که حین رابطه خودم هیچ لذتی نمیبرم بلکه حتی عضلات واژنم منقبض میشه و بیشتر عذاب میکشم. و این میشه یه لذت یه طرفه فقط از جانب همسرم

بعد که شوهرم می بینه حین نزدیکی دارم عین بُز بی حس و بی حرکت فقط نگاش میکنم دست از کار میکشه و بلند میشه میره حموم دوش میگیره و بعدش با کلافگی از خونه میزنه بیرون و من میشینم تنها تو خونه گریه میکنم😭😭😭

علاقه دارم ، ولی میلم نمیکشه انجامش بدم. اگه شوهرمم بخواد نزدیکم بشه فقط بخاطر دل اون راضی به این ک ...

بالاخره یه درمانی داره انقد خودتو ناراحت نکن عزیزم هر چیزی یه راه حلی داره یه دکتر خوب حتماً موضوع رو برات حل میکنه

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺

منم همینطور بودم عزیزم الان خیلی بهترم همش دعوامون سر همین بود خدا خیرش بده یه دکترمزاج شناسی منو در ...

آره گلم خدا خیرت بده ، اگه نتیجه گرفتی شمارشو به منم بده فداتشم.😍

بالاخره یه درمانی داره انقد خودتو ناراحت نکن عزیزم هر چیزی یه راه حلی داره یه دکتر خوب حتماً موضوع ر ...

آخه سرد مزاجی من خیلی طولانی شده ، الان بیشتر از دو ساله گرفتار سرد مزاجی شدم. و اصلاً با هیچی تحریک نمیشم. حتی اگه با لمس دست همسرم هم تحریک بشم اون تحریک لحظه ای و موقتی هست و زود اثرش از بین میره

مثل خانومای دیگه میل و هیجان جنسی ندارم تو وجودم که بخواد بهم انگیزه بده😢

تو پریودی ۳ روز اول حمام نرو از روز ۴ هم باروغن سیاهدونه خوب ماساژ بده تا ۱۰ روز جای سرد نشین،بعد ...

روغن سیاهدونه رو به واژنم بمالم ؟

دل مشغولی یا اغتشاش فکری چطور

دغدغه فکری ندارم گلم. تنها فکرم به همین موضوع بی میلی جنسی هست که شب و روزم رو ازم گرفته و باعث اختلال جنسی بین من و همسرم شده😪