2777
2789
عنوان

درمان بی میلی جنسی برای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 60 پست
آخه سرد مزاجی من خیلی طولانی شده ، الان بیشتر از دو ساله گرفتار سرد مزاجی شدم. و اصلاً با هیچی تحریک ...

عزیزم حتماً درمان کن یه دکتر خوب پیدا کن 

خودتم نقاط حساس بدنتو دیگه باید بدونی

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺

تازگیا شدی یا از اول میلی نداشتی

یه زمانی که مجرد بودم پُر از شهوت و میل جنسی خیلی زیاد بودم ولی با این حال کنترل میکردم که به گناه آلوده نشم. بعد از ازدواجم بازم میل جنسی داشتم. ولی الان دو سال بیشتره دچار بی میلی جنسی شدم و هر روز که میگذره بی میلیم بیشتر هم میشه😭😭

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه زمانی که مجرد بودم پُر از شهوت و میل جنسی خیلی زیاد بودم ولی با این حال کنترل میکردم که ب ...

? زیاد بهش توجه نکن شاید فقط یه چنو وقتی باشه .یعنی دائمی نباشه .رو یه موصوع زوم کنی بدتر میشه....اصلا دوست نداری رابطه؟؟؟یا اصلا ارض نمیشی

نه اینجوری نگو ، بی میلی جنسی کُل سیستم دستگاه تناسلی و باروری رو بهم می ریزه باعث سرد شدن واژن ...

دلیل بی میلیت همینایی هست که نوشتی اول بایداینارودرمان کنی  رحم شماسردشده حتماتوپریودی کاچی درست کن پرادویه وپرمغز  درطول ماه هم حتماهرهفته کاچی درست کن باروغن محلی بخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

? زیاد بهش توجه نکن شاید فقط یه چنو وقتی باشه .یعنی دائمی نباشه .رو یه موصوع زوم کنی بدتر میشه....اص ...

عزیزم اصلاً میل جنسی ندارم که بخوام ارضا بشم .

ارضا شدن زمانی به وجود میاد که آب شهوت خانوما زیاد شده باشه و میخواد یه راهی باز کنه برای بیرون رانده شدن

ولی اون شهوت انگار تو بدن من تولید نمیشه ، واسه همین همیشه سرد و بی حس و تو خالی ام😢😪

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
دلیل بی میلیت همینایی هست که نوشتی اول بایداینارودرمان کنی  رحم شماسردشده حتماتوپریودی کاچی درس ...

چشم گلم، خدا خیرت بده ، ممنون از راهنماییت😍❤

حتماً درست میکنم😊

عزیزم حتماً درمان کن یه دکتر خوب پیدا کن  خودتم نقاط حساس بدنتو دیگه باید بدونی

نقاط حساس بدنم همون چوچوله بود که احساس میکنم اونم دیگه سرد شده و به تحریک دستی زیاد واکنش نشون نمیده

چشم گلم، خدا خیرت بده ، ممنون از راهنماییت😍❤ حتماً درست میکنم😊

روغن محلی گوسفندی توپریودی بخور خرمابخور کاچی پرمغزپرادویه عالیه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

روغن سیاهدونه رو به واژنم بمالم ؟

نه رحم

زیرنافت میشه رحمت،قشنگ ده دقیقه ماساژ بده تا روغن جذب بشه

خودم انجام دادم،چون یه سقط داشتم ،بعدش شروع کردم به ماساژ دادن تا باردار شدم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

روغن محلی گوسفندی توپریودی بخور خرمابخور کاچی پرمغزپرادویه عالیه 

فدات عزیزم ، چشم 😘😃

نه رحم زیرنافت میشه رحمت،قشنگ ده دقیقه ماساژ بده تا روغن جذب بشه خودم انجام دادم،چون یه سقط داشتم ...

ممنون عزیزم ، چشم😘😊

نه رحم زیرنافت میشه رحمت،قشنگ ده دقیقه ماساژ بده تا روغن جذب بشه خودم انجام دادم،چون یه سقط داشتم ...

الان هنوز بارداری یا دنیا اومده ؟

دختره یا پسر ؟

منم همینطور بودم عزیزم الان خیلی بهترم همش دعوامون سر همین بود خدا خیرش بده یه دکترمزاج شناسی منو در ...

گلم میشه شماره ی دکترت که درمانت کرد رو بهم بدی ؟

بلکه شاید فرجی شد و منم درمان شدم😅

نقاط حساس بدنم همون چوچوله بود که احساس میکنم اونم دیگه سرد شده و به تحریک دستی زیاد واکنش نشون نمید ...

ای بابا😔

من اون چوچوله دست خودمم میخوره از حال میرم😐

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺