2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه کجایید

کرمان تا شبم همین وضع هست باورتون میشه بیرون بری جلوت رو نمیبینی برق و ابم قطع شده تیرای برقم شکستن

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

و تموم این برف ها نشونه های خداست که یادمون نره تموم دنیا آغوش خداست که ما رو بغل کرده...

سَنُرِيهِمْ ءَايَاتِنَا فِی الْأَفَاقِ وَفِی أَنفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَلَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ
و نشانه‏‌هاى خود را در اَطراف جهان و در در درون جانشان به آن‌ها نشان می‌دهیم تا برايشان آشکار گردد كه خداوند تنها حقیقت این عالَم است..آيا اينكه پروردگار تو در همه جا حاضر است كافى نيست؟

کرمان تا شبم همین وضع هست باورتون میشه بیرون بری جلوت رو نمیبینی برق و ابم قطع شده تیرای برقم شکستن

ایدالله برای شما هم اکی بشه .این دو سه روزه هوا برفی‌ها 

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
و تموم این برف ها نشونه های خداست که یادمون نره تموم دنیا آغوش خداست که ما رو بغل کرده... سَنُرِ ...

دقیقا .سبحان الله

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

اینجاهم صبح مامانم بیدارم کرده میگه بیا ببین برف میزنه

و ذوووق کردم اولین بار امسال اینجا برف اومده البته خیلیم کمه هموز ننشسته

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اینجاهم صبح مامانم بیدارم کرده میگه بیا ببین برف میزنه و ذوووق کردم اولین بار امسال اینجا برف اومده ...

منم دیشب با پسرم دعا کردیم صبح پاشیم همه جا سفید باشه .دقیقا همین شد