2777
2789
عنوان

تهران چطوره ؟ برف میاد ؟

231 بازدید | 14 پست

تهران برف میاد ؟ 

من آن شمع هستم که باسوز دل خویش فروزان میکنم ویرانه ای را ،🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ اگر خواهم که خاموشی گزینم پریشان میکنم کاشانه ای را🦋🥀🦋🥀🦋🥀🦋🥀

بلههههههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عالیه 

نشسته زمین ؟

من آن شمع هستم که باسوز دل خویش فروزان میکنم ویرانه ای را ،🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ اگر خواهم که خاموشی گزینم پریشان میکنم کاشانه ای را🦋🥀🦋🥀🦋🥀🦋🥀
بلههههههههه

به زمین نشسته 😍؟؟

گرگان که فقط بارونه ما برف ندیدیم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بندرعباسم بعد ماهی کمکی بارونی زد

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

حومه تهرانيم 

خيلى كوچولو برف باريد

رو زمين حتى ننشست

ولى خب الحمدلله بارون باريد،همين برف كم هم نشون ميده رحمت خداوند بالاخره بر سر ما هم باريد…

الحمدلله

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

تهران برف خوبش برای شمال،  شمال شرق و غرب و شمال شرقش هست. 

جنوب و جنوب غرب برف نمیشینه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401