2777
2789
عنوان

به نظرتون این همه گل تو خونه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 32 پست

منم دوست ندارم بیشتر شبیه نمایشگاه گل و گیاهه

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو چقدر قشنگه 

ماشالله به سلیقه اتون   

من والا خودم یه چند مدل گل دارم همونا رو نگه داشتم فقط اطراف خونه پخش کردم 

یه برگ انجیری مانسترا داشتم که عاشقشم واقعا 

یه فیکوس آفریقایی و سانسوریا پا کوتاه و بنسا پاکوتاه بقیه رو نیاوردیم این خونمون 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من تعداد گلام ازین خانم خیلی بیشتره ولی همه رو یک گوشه گذاشتم حالات گلخونه مانند.  

حالا سلیقست دیگه.  سلیقه ی ایشونم قشنگه.  چون گلاش کوچیکه میتونه اینطوری جابجا کنه.  احتمالا تنوع هم میده.  

ولی درکل بنظرم گل طبیعی باعث میشه هیچوقت احساس تنهایی نکنه آدم

من کلا تو پاسیو یا حیاط دوست دارم اینجوری دوست ندارم

تو خونه یا دسته گل تو گلدون دوست دارم باشه فقط 

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!

کلا از گل تو خونه بدم میاد

سه کاکتوس کوچیک تو کتابخونه دارم ی تراریوم کناررچایساز تو اشپزخونه همین

تازه اینارم با کلی کلنجار رفتن با خودم خریدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اووو چقدر قشنگه  ماشالله به سلیقه اتون     من والا خودم یه چند مدل گل دارم همونا ر ...

خونه من نیس گلم

اسم گلاتون چه شیک و قشنگه☺️ حتما خودشون هم خیلی قشنگن😍

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من کلا تو پاسیو یا حیاط دوست دارم اینجوری دوست ندارم تو خونه یا دسته گل تو گلدون دوست دارم باشه فقط ...

منم👍🏻👍🏻

دوس دارم تعداد کم باشه و همش یه جا کنار هم باشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»