2777
2789

بنابه دلایلی قهروناراحتی نیس اون بادختربزرگم تنهاس من بادخترکوچیکم من راحتم چون خیلی بهش محبت کردم ولی اون لیاقت نداش اون سختشه دور ازمن ولی من دلم میخواداین روزاطولانی بشه دلم نمیخوادروزبرگشتن برسه ذهنم روحم فکرم ازادوراحت اخرین باربهم گفت لیاقت نداری راست گفت من اگه لیاقت میداشتم که اینهمه سال صبوری نمیکردم خودش دراتیش خودش میسوزه بزرگترین ضربه زندگیش گرفتن خودم ازاون کاش یه روزی براهمیشه راحتم کنه حداقل بدونم لذتم دائمی نه موقت 😞حس پروازدارم حس اینکه دیگه قرارنیس وقتموبراادم بیهوده هدربدم ولی میدونم این امید روبایدبه گورببرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم به همراه خانوادش خیلی به من وبچه هام اسییب  زد الان طلاق عاطفی گرفتیم ولی بچه ها خیلی ناراحتن  بیشتر از من ناراحتن که فکر میکنی با هم سردین ما خوشحالیم؟ باید جدا میشدی وما تو محیط ارام رشد میکردیم